Dnia 2021-09-22 o godz. 23:28 ~ds napisał(a):
> wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D
>
> chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł
>
> trzymajcie się :)
Tak, ja się też zastanawiam nad zrobieniem sobie dłuższej przerwy od forum snw , bo jak widać nic (oprócz spadków) tu się nie dzieje ,....
Niedługo (30.IX.) tu będzie publikacja kolejnego "SUPER" raportu i powszechnie wiadomo co to oznacza ,...
ale , ale przed raportem "grupa osób" (wolny, sand 76, cm....) będą znów pod niebiosa wychwalać "sukcesy" holdingu z Lublina
Niektórzy (a szczególnie cmpunk) nie mogą się doczekać na te 1 zet ,.... przebierają nóżkami i łapkami (zielone i czerwone) , ale jak widać ze wszystkich napompowanych balonów COVIDOWYCH zeszło powietrze i już raczej nie ma szans na powroty na max-y z przed roku , czy 1,5 roku ,.....
Ps.
A ja cempusiu na tym "beznadziejnym" BRASie znów zaliczyłem kółeczko do 0,62 ,....
pozdr