• Sowa jak kreski ? Autor: ~GP24 [188.147.5.*]
    Jesteś na pokładzie ?
  • Re: Sowa jak kreski ? Autor: ~Sowa [31.0.59.*]
    Jestem :-) przy tych poziomach wszyscy są
  • Re: Sowa jak kreski ? Autor: ~Adi [5.173.152.*]
    Tu kreski nic nie pokażą, tu musi być jakieś ESPI. Ja tu straty nie zrealizuję, mam wiarę w spółkę (wiara ma niewiele wspólnego z logiką)
  • Re: Sowa jak kreski ? Autor: ~Halina111 [88.156.173.*]
    Obecna :-)
    A no kreski są takie że wyczerpał się impuls spadkowy. Czekamy na raport, który myślę że da impuls do wzrostów. Następnie cofka z górnego ograniczenia kanału spadkowego, może znowu jakieś info
    ( co by to było?) i wybicie górnego ograniczenia kanału spadkowego i domknięcie ostatniej luki. Co będzie dalej hmmm... Można fajnie to spróbować rozegrać. Czas pokaże.
    Wskaźniki
    Rsi dywergencja pozytywna.
    stochastic jakiś proces akumulacji?
  • Re: Sowa jak kreski ? Autor: ~GP24 [188.147.5.*]
    Dnia 2021-09-17 o godz. 20:31 ~Sowa napisał(a):
    > A no kreski są takie że wyczerpał się impuls spadkowy. Czekamy na raport, który myślę że da impuls do wzrostów. Następnie cofka z górnego ograniczenia kanału spadkowego, może znowu jakieś info
    > > ( co by to było?) i wybicie górnego ograniczenia kanału spadkowego i domknięcie ostatniej luki. Co będzie dalej hmmm... Można fajnie to spróbować rozegrać. Czas pokaże.
    > > Wskaźniki
    > > Rsi dywergencja pozytywna.
    > > stochastic jakiś proces akumulacji?

Dzięki Sowa , ja siedzę i będę musiał posiedzieć tu dłużej niż przewidywałem , fundamentalnie wiem że opłaci się . Pozdrawiam
    Spoko GP24. Ja jestem ciekawy jaki będzie scenario po odbiciu. W okolicach końca listopada:-)
[x]
PCFGROUP -0,46% 3,23 2026-07-01 15:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.