• nie chcę Autor: ~aw [89.64.57.*]
    Was martwić ale czy aby dzisiaj nie nastąpiło odłączenie lokomotywy od głównego składu ?
  • Re: nie chcę Autor: ~Madian [188.121.15.*]
    Proszę o konkret, rzetelną odpowiedź.
    Na jakiej podstawie tak uważasz? Rozumiem, że chodzi o Saule i Blu a nie jakieś inne przenośne tematy. Czekam na wyjaśnienie.
  • Re: nie chcę Autor: ~aw [89.64.57.*]
    powinno się zmaterializować( next week)-wtedy będą wyjaśnienia.
    Dziękuję za odpowiedź. Proszę jaśniej bo też się tylko domyślam. Co powinno się "powinno się zmaterializować( next week)-wtedy będą wyjaśnienia" i czy to dotyczy przyszłego tygodnia czy dzisj mijającego? Jakiej wypowiedzi to dotyczy? Czy to tylko Twoje przemyślenia na temat czego?

Dziękuję za ponowną odpowiedź. Czekam na nią.
  • Re: nie chcę Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.36.*]
    On ci nic konkretnego nie odpisze. Raczej chodzi mu o to że widział jak się lokomotywa odłącza od głównego składu, pewnie cieciuje gdzieś w pobliżu PKP i przez okno widział. Przypominam że wczoraj czy przedwczoraj Dawid Zieliński, CEO Columbusa, czyli jednego z największych udziałowców Suale, mówił że wchodzą przez BLU.
    OJ PANIE KOLEGO - ZIELIŃSKI POWIEDZIAŁ żE MAJĄ WEJŚć PRZEZ BLU I ŻE WE WRZESŃIU PRAWDOPODOBNIE BĘDĄ SZCZEGÓŁY -CZYLI MASŁO MAŚLANE -CYTUJEMY KLASYKA GATUNKU DOKŁADNIE !
    No tak, ale wrzesień się nie skończył i też za tydzień nie kończy. Zatem wytłumacz co chciałeś nam przekazać zakładając ten wątek.
  • Re: nie chcę Autor: ~Adam [89.64.35.*]
    Nic nie chciał przekazać to zwykły trol jest
    Cierpliwości jaśnie mości -pierwsza zasada na giełdzie to CIERPLIWOŚĆ.Druga zasada to "TWARDE JAJA " ,a te wam będą bardzo potrzebne.
  • Re: nie chcę Autor: ~Jan [5.173.250.*]
    Dlaczego zmieniłeś zdanie, że Saule jednak nie wejdzie przez GTY?
    A Ty pokaż że masz honor i właśnie jaja - zatem skoro coś insynuujesz napisz jasno co przewidujesz.... Konkretnie. Czekamy.
  • Re: nie chcę Autor: ~Adam [89.64.35.*]
    Ten sam trol wszędzie ile za post Ci płaca?
  • Re: nie chcę Autor: ~Budgie [178.235.181.*]
    Zasiać na bankierze ziarno obawy... Toć to zwykły troll... Poza tym kto inwestuje czytając forum bankiera...??? Trzeba samemu zadecydować w co się inwestuje i czy ma to przyszłość... Ja żałuję ze tak późno dowiedzialem się o BLU bo Pani Oldze kibicuje od dawna.... Dla mnie tedy wchodzi SAULE... I niech im wiatr w żagle wieje... Aż poza horyzont... Pozdrawiam
  • Re: nie chcę Autor: ~Budgie [178.235.181.*]
    Jeszcze jedno....

JR Holding zawarł umowę z Saule Technologies w sprawie wprowadzenia akcji spółki do obrotu na rynku regulowanym lub w alternatywnym systemie obrotu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie (GPW) w terminie do 30 czerwca 2021 roku, podał JR Holding.

Wystarczy poszukać i znalesc artykuły... To z zeszłego roku z money. pl... To walne nie jest nie od parady... Pozdrawiam
  • PYCHA Autor: ~aw [89.64.57.*]
    Kroczy przed upadkiem .Rozpisujecie się o SLOŃCU jakie jest fajne ,jaka OLGA jest fajna.W KAŻDYM filmie z Zielem czy JC używane są sformułowania typu : prawdopodobnie,ma wejść ,sądy się nie spieszą,CAŁY CZAS SSŁYSZĘ GDYBANIE ..Mieli wejść na newconnect do końca września.Ostatnio było powiedziane że chyba wyrobią się do końca roku-ale którego ?Perovskity niektórym to pewnie śnią się po nocach i te miliony pewnie też .
  • Re: PYCHA Autor: ~Adam [89.64.35.*]
    Haha dziękuje trolu za twoją konstruktywną opinie w poniedziałek wszystko sprzedam jak dobrze że są ludzie tacy jak ty
  • Re: PYCHA Autor: ~Budgie [178.235.181.*]
    Nie chcę mi się pisać ale sam kolego Trolu za pewne wiesz jak ciężko się w tym kraju sprawy załatwia - dlatego są niedopowiedzenia... Po za tym zawsze coś dziwnego może się wydarzyć i oby tak NIE było - aby wszystko potoczyło się dobrym rytmem.. Narzekasz... Może sparzyles się na jakieś spółce Januarego - dlatego tak bez sensu piszesz.. On też jest człowiekiem i nie każdy biznes mu wychodzi... Ale stawiam że o Saule dba jak o wlasne dziecko... Byłby prawdziwym głupcem przepuszczając taka perłę - bo powiedzmy sobie szczerze to jest perła - między palcami...
  • Re: PYCHA Autor: ~krolkier [109.95.113.*]
    Niestety do troli nie docierają żadne argumenty ich jedyny cel to obrzydzić spółkę, zebrać trochę niżej i opchać papier znów na tym samym poziomie i tak w kółko. Najgorsi są tacy, którzy zaśmiecają forum setkami wątków. W taki oto sposób niejaki Adam skutecznie zabił jakąkolwiek merytoryczną dyskusje na forum jrh.
  • Re: PYCHA Autor: ~pront [154.28.188.*]
    Dnia 2021-09-17 o godz. 21:30 ~aw napisał(a):
    > Kroczy przed upadkiem .Rozpisujecie się o SLOŃCU jakie jest fajne ,jaka OLGA jest fajna.W KAŻDYM filmie z Zielem czy JC używane są sformułowania typu : prawdopodobnie,ma wejść ,sądy się nie spieszą,CAŁY CZAS SSŁYSZĘ GDYBANIE ..Mieli wejść na newconnect do końca września.Ostatnio było powiedziane że chyba wyrobią się do końca roku-ale którego ?Perovskity niektórym to pewnie śnią się po nocach i te miliony pewnie też .

No na tym polega ryzyko na GPW parówko, ktoś gdzieś napisał, że mają coś podpisane? Tak tarkoczesz ochoczo jak tu źle gdzie sprzedawałeś za 13,50 i plułeś jadaczkę jak to zjedzie popierając to głupotami. Aha i najśmieszniejsze z tym twoim nie ukończonym due diligence, znowu plułeś koparkę, że JC nas wyroluje bo przedłużają kiedy było zakończone pozytywnie juz z miesiąc. Masz swoją teorie to japa i czekaj z koszykiem na 3zł bananiaku. Dodam, że poziomu rozmowy z tobą nie zmienię bo zwyczajnie na to nie zasługujesz.
  • Re: PYCHA Autor: ~Madian [188.121.15.*]
    Powiem krótko. Nie masz jaj za grosz. Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie, ale wypada by je obronić konkretnymi argumentami. Ty jednak tylko bawisz się w pseudo fachowca używając pół słówek i innych dziwnych tekstów. Miałeś szansę i ją puściłeś.... więc słaby z Ciebie gość. Koniec kropka.
  • Re: PYCHA Autor: ~Ar7 [78.11.214.*]
    Jak trudno jest stworzyć imperium. Różni ludzie i ich oczekiwania. Każdy chce coś ugrać nie dając nic w zamian. Chciwość, żądza zysku brak rozumu i brak oddania. Dzisiaj jestem, jutro już mnie nie ma. Jak stworzyć fundamenty, aby wiatr nie zburzył całego planu? Jak znaleźć perłę i nie oddać jej za bezcen? Czy każdy potrafi ją zważyć i nadać jej cenę? Tu nie chodzi tylko o Saule, tu chodzi o coś więcej. Za mądrze podjętą decyzją niech kroczy cierpliwość.
  • Re: nie chcę Autor: ~Magrick [87.206.35.*]
    Panowie czy nie lepiej przemilczeć tego gościa, nie ubliżając bo to różnie bywa ale dla mnie to pośladkowy poród tak w przenośni
  • Re: nie chcę Autor: ~Wro [90.156.116.*]
    Kolejny pajacyk
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.