Proszę o konkret, rzetelną odpowiedź.
Na jakiej podstawie tak uważasz? Rozumiem, że chodzi o Saule i Blu a nie jakieś inne przenośne tematy. Czekam na wyjaśnienie.
Dziękuję za odpowiedź. Proszę jaśniej bo też się tylko domyślam. Co powinno się "powinno się zmaterializować( next week)-wtedy będą wyjaśnienia" i czy to dotyczy przyszłego tygodnia czy dzisj mijającego? Jakiej wypowiedzi to dotyczy? Czy to tylko Twoje przemyślenia na temat czego?
On ci nic konkretnego nie odpisze. Raczej chodzi mu o to że widział jak się lokomotywa odłącza od głównego składu, pewnie cieciuje gdzieś w pobliżu PKP i przez okno widział. Przypominam że wczoraj czy przedwczoraj Dawid Zieliński, CEO Columbusa, czyli jednego z największych udziałowców Suale, mówił że wchodzą przez BLU.
OJ PANIE KOLEGO - ZIELIŃSKI POWIEDZIAŁ żE MAJĄ WEJŚć PRZEZ BLU I ŻE WE WRZESŃIU PRAWDOPODOBNIE BĘDĄ SZCZEGÓŁY -CZYLI MASŁO MAŚLANE -CYTUJEMY KLASYKA GATUNKU DOKŁADNIE !
Zasiać na bankierze ziarno obawy... Toć to zwykły troll... Poza tym kto inwestuje czytając forum bankiera...??? Trzeba samemu zadecydować w co się inwestuje i czy ma to przyszłość... Ja żałuję ze tak późno dowiedzialem się o BLU bo Pani Oldze kibicuje od dawna.... Dla mnie tedy wchodzi SAULE... I niech im wiatr w żagle wieje... Aż poza horyzont... Pozdrawiam
JR Holding zawarł umowę z Saule Technologies w sprawie wprowadzenia akcji spółki do obrotu na rynku regulowanym lub w alternatywnym systemie obrotu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie (GPW) w terminie do 30 czerwca 2021 roku, podał JR Holding.
Wystarczy poszukać i znalesc artykuły... To z zeszłego roku z money. pl... To walne nie jest nie od parady... Pozdrawiam
Kroczy przed upadkiem .Rozpisujecie się o SLOŃCU jakie jest fajne ,jaka OLGA jest fajna.W KAŻDYM filmie z Zielem czy JC używane są sformułowania typu : prawdopodobnie,ma wejść ,sądy się nie spieszą,CAŁY CZAS SSŁYSZĘ GDYBANIE ..Mieli wejść na newconnect do końca września.Ostatnio było powiedziane że chyba wyrobią się do końca roku-ale którego ?Perovskity niektórym to pewnie śnią się po nocach i te miliony pewnie też .
Nie chcę mi się pisać ale sam kolego Trolu za pewne wiesz jak ciężko się w tym kraju sprawy załatwia - dlatego są niedopowiedzenia... Po za tym zawsze coś dziwnego może się wydarzyć i oby tak NIE było - aby wszystko potoczyło się dobrym rytmem.. Narzekasz... Może sparzyles się na jakieś spółce Januarego - dlatego tak bez sensu piszesz.. On też jest człowiekiem i nie każdy biznes mu wychodzi... Ale stawiam że o Saule dba jak o wlasne dziecko... Byłby prawdziwym głupcem przepuszczając taka perłę - bo powiedzmy sobie szczerze to jest perła - między palcami...
Niestety do troli nie docierają żadne argumenty ich jedyny cel to obrzydzić spółkę, zebrać trochę niżej i opchać papier znów na tym samym poziomie i tak w kółko. Najgorsi są tacy, którzy zaśmiecają forum setkami wątków. W taki oto sposób niejaki Adam skutecznie zabił jakąkolwiek merytoryczną dyskusje na forum jrh.
Dnia 2021-09-17 o godz. 21:30 ~aw napisał(a): > Kroczy przed upadkiem .Rozpisujecie się o SLOŃCU jakie jest fajne ,jaka OLGA jest fajna.W KAŻDYM filmie z Zielem czy JC używane są sformułowania typu : prawdopodobnie,ma wejść ,sądy się nie spieszą,CAŁY CZAS SSŁYSZĘ GDYBANIE ..Mieli wejść na newconnect do końca września.Ostatnio było powiedziane że chyba wyrobią się do końca roku-ale którego ?Perovskity niektórym to pewnie śnią się po nocach i te miliony pewnie też .
No na tym polega ryzyko na GPW parówko, ktoś gdzieś napisał, że mają coś podpisane? Tak tarkoczesz ochoczo jak tu źle gdzie sprzedawałeś za 13,50 i plułeś jadaczkę jak to zjedzie popierając to głupotami. Aha i najśmieszniejsze z tym twoim nie ukończonym due diligence, znowu plułeś koparkę, że JC nas wyroluje bo przedłużają kiedy było zakończone pozytywnie juz z miesiąc. Masz swoją teorie to japa i czekaj z koszykiem na 3zł bananiaku. Dodam, że poziomu rozmowy z tobą nie zmienię bo zwyczajnie na to nie zasługujesz.
Powiem krótko. Nie masz jaj za grosz. Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie, ale wypada by je obronić konkretnymi argumentami. Ty jednak tylko bawisz się w pseudo fachowca używając pół słówek i innych dziwnych tekstów. Miałeś szansę i ją puściłeś.... więc słaby z Ciebie gość. Koniec kropka.
Jak trudno jest stworzyć imperium. Różni ludzie i ich oczekiwania. Każdy chce coś ugrać nie dając nic w zamian. Chciwość, żądza zysku brak rozumu i brak oddania. Dzisiaj jestem, jutro już mnie nie ma. Jak stworzyć fundamenty, aby wiatr nie zburzył całego planu? Jak znaleźć perłę i nie oddać jej za bezcen? Czy każdy potrafi ją zważyć i nadać jej cenę? Tu nie chodzi tylko o Saule, tu chodzi o coś więcej. Za mądrze podjętą decyzją niech kroczy cierpliwość.