Nie namawiam ale kupujcie bo ja kupuje a jak ja kupie a wy nie to wszystko stracę. To wasze naganianie jest żenujące. Bobik na których spółkach Januarego i w jakich okolicznościach widziałeś takie akcje?
A twoje naganianie na spadki nie jest żenujące? Okupujesz forum od kilku tygodni strasząc ludzi. Nie wiem, czy masz rację, czy nie, lecz ewidentnie masz w tym interes.
Interes w tym mam taki że jak mam chwilkę to komentuję sobie jak ktoś piszę bzdury. Poza tym jeśli ktoś sądzi że postami na forum Bankiera można wywołać jakieś wzrosty lub spadki to chyba ma nie po kolei w głowie.
A ja uważam ze wpisy na forum bankiera maja bardzo duży wpływ na kurs akcji…np tutaj wciąż straszą i wciąż ktoś sprzedaje pewnie nie wielu już tych co maja akcje po 1zł ….a nikt merytorycznie nie napisze czemu niby ma spaść na 1zl ???? Co takiego wcdzialalnosci spółki zmieniło się przez ostatnie 2 miesiące np?
Ta spółka nigdy nie generowała realnych zysków, a rosnący kurs to była kwestia marzeń inwestorów, aktualnie mamy skrajnie nie pewną sytuację co przyszłości więc pozbywanie się papiera jest jak najbardziej uzasadnione. Pozytywne wyniki audytu mogą co najwyżej zatrzymać spadki, ale o jakiejkolwiek pompie trzeba zapomnieć. W tym przypadku nikt się nie nabierze na ładne słówka któregoś Dawida, a jedynie stabilne budowanie pozycji, kapitał Columbusa jest wstanie w tym pomóc ale konkurencja też nie próżnuje. Jestem jak najbardziej za Nexity ale nie będę powielał tych bzdur które wciskają tu naganiacze którzy się za mocno ubrali.