• Rynek akcji jest glupi Autor: ~tedy [37.248.152.*]
    Jak bedzie kurs 60 to beda chcieli kupowac i to duzo.Czym drozej to lepiej. Dla funduszy najlepiej to jest kupowac za miliony. Nie wiem dlaczego ,ale tak jest. Ja tu widze 10 albo 400.I o to toczy sie gra.
  • Re: Rynek akcji jest glupi Autor: ~domisz [159.242.228.*]
    10. 400 :)))))) Nie bedzie 60 i nie będą mieli problemu z kupowaniem po tyle. Ty oddasz poniżej 20. Kupią może ponizej 20.
  • Re: Rynek akcji jest glupi Autor: ~tedy [37.248.152.*]
    I tu sie mylisz.Oddam miedzy 200-400
  • Re: Rynek akcji jest glupi Autor: ~dominik [5.173.8.*]
    Jest głupi i nieefektywny. Pseudo inwestorzy chcą zarobków po 100 procent w tygodniu. A najlepiej więcej i jeszcze szybciej. Drobnica lekcje odbierała na NC, a fundy NC raczej z kolei omijają. Nie mam nic przecieko by GX1 został drugim Columbusem. Rewelacyjny wynik kolejnego kwartału już nie przejdzie bez echa. Uważam że wycena na poz 200m ma bieżące uzasadnienie. Tyle że rynek jest głupi i nieefektywny. A tu jeszcze ewidentnie ktoś pilnuje by cena nie rosła i kobsekwentnie zbiera akcje a to może być długi proces bo silne ręce nie bez przyczyny tak się nazywają - mają czas i zasoby by odebrać akcje drobnym którzy potem ustawią się po nie ponownie przy cenie x3 czy wyżej.
[x]
GENXONE -1,03% 4,81 2025-11-14 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.