• Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~Tre [77.87.4.*]
    Czy cig nie stać zrobić takie gry :

Gra Gas Station Simulator zadebiutowała 15 września o godzinie 19. Półtorej godziny później nie tylko zdążyły zwrócić się koszty produkcji (czyli ok. 450 tys. złotych), ale tytuł trafił na 4 miejsce listy bestsellerów na platformie Steam. Kilka chwil później Gas Station Simulator okupował już miejsce pierwsze, wyprzedzając m.in. hitowego Deathloopa od Arkane.

- Jesteśmy na pierwszej pozycji również w kategorii New and Trending, czy Top Sellers. Peak graczy w okolicach niespełna 6 tys. To był piękny wieczór, ale zdecydowanie podchodzimy do tego na spokojnie. Dzień premiery niesamowicie ważny, ale jeszcze dużo do zrobienia przed nami - mówi Joanna Tynor, prezeska zarządu Drago Entertainment.
  • Re: Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~Pain [5.173.244.*]
    Wszystko można byle z wolna i ostrożna, mam tam akcje, tu akcje, forka, ngg, varsa i parę innych pożyjemy zobaczymy, póki co gamming zaczyna odbijać. Choć z drugiej strony cigames jakoś mnie martwi powoli ale potrzymam jeszcze.
  • Re: Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~123 [77.87.4.*]
    DRAGOENT dziś 38% rośnie, gra za 450 tyś, Tymiński może się od nich uczyć jak robić gry.
  • Re: Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~he [82.177.246.*]
    przyjdzie czas i na CIG
  • Re: Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~wtyku [88.156.209.*]
    Najważniejszy jest dobry pomysł. Ja się czasami dziwię, że takie firmy jak CIG nie współpracują z graczami, żeby czerpać pomysły na ulepszenia swoich gier lub tworzenie nowych. Wystarczyłoby raz na jakiś czas zorganizować jakiś konkurs, dać trochę fajnych nagród i pozbierać inspiracje i oczekiwania. No i rozpoznawalność marki by się poprawiła. Dużo nie trzeba...
  • Re: Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~Xxx [37.190.245.*]
    Cos mi sie wydaje ze jak przebije 1.6 to mozna na 1.7 doleciec .
  • Re: Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~XxX [5.172.188.*]
    na razie to jakoś 1,5 nie może przebić
  • Re: Da się zrobić grę, to jest hit Autor: ~Xxx [37.190.245.*]
    Jest duza szansa ze bedzie wiecej studiów jak united label jesli zaczna zarabiac jak widac w mniejszej grupie sa bardziej kreatywni .
[x]
CIGAMES 5,69% 3,16 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.