• Zapraszam do dyskusji Autor: ~Tojamjest [46.134.71.*]
    Póki co to kurs nawet nie wrócił na ostatnie 21-22 grosze. To po pierwsze po drugie zobaczcie jak jesteście testowani. Tylko ledwie urośnie i już wszyscy piszą na forum od razu wiadomo ile osób jest zapakowanych i cierpi :) po trzecie teraz do prowadzącego postaraj się albo teraz albo nie męcz ludzi przez dwa lata ja akurat spokojnie poczekam. A czemu teraz albo dopiero za dwa lata? Bo to ostatni dzwonek na giełdzie żeby wepchnąć te akcje jakiemuś chętnemu…. jeszcze chwila i pieniądz zrobi się „drogi” ale to pewnie wiesz. Mam tez nadzieję ze jesteś przygotowany na wydatek dodatkowych 150k na niedobitki które będą chciały oddać swoje akcje jak tylko kurs podrośnie do 24-26 groszy. Powodzenia będę obserwował i oczywiście kibicuję żebyśmy odlecieli na te 2zl :)
  • Re: Zapraszam do dyskusji Autor: ~Jerzy [94.254.235.*]
    Jak będzie po 2 zł to dopiero zrobi się przystanek żeby ulica wsiadła i czekała na 4
  • Re: Zapraszam do dyskusji Autor: ~Marian [5.173.151.*]
    2 zł tutaj było po lipnym liście intencyjnym dotyczącym wejścia w technologię blockchain 3 lata temu. Jeśli będą konkretne informacje to będzie tutaj ogromna pompa.
  • Re: Zapraszam do dyskusji Autor: homer691 [83.19.162.*]
    hej dawno nie zaglądałem, kupiłem ze ponad rok temu akcje jakoś po 16 gr, i mam pytanie czy teraz notowania są płynne codziennie czy dalej przerywane jakoś? i jakie perspektywy w ogóle trzymać dalej (to mnie nie boli mogę trzymać) czy lepiej oddać na jakiejś podbitce ?
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.