Olej go. Chyba nie w tym rzecz. Problem w tym, że Ty i parę innych osób cały czas piszecie o akumulacji a jej realnie nie ma. Gdyby GX był taki bezcenny to nikt by wczoraj nie pozwolił sobie na niekupienie na drugim fixingu 1000 akcji. Gdyby papier był akumulowany nie stały by te setki poniżej 32 zł. Też bym chciał by chodził po 70 100 czy 140 zł tylko moje życzenia nic do tego nie mają. A Ty i inni tylko piszecie że urośnie, że trzeba czekać, że papier zbierany, a obawiam się, że tak nie jest i nie będzie. Nie wiem czy gość wpada tu na gościnne występy czy robi piątą kolumnę czy martwi się o nasze portfele, ale problem w tym, że od dawna jest na jego a nie na naszym. Kurs był 27, zahaczył 34,50 na małym obrocie, a dziś było 29,50, czego miało już nigdy nie być. Coś tu się nie zgadza i na pewno nie chodzi o wpisy tego gościa co o spółkę i to czego o niej nie wiemy.
Kolejny głupi albo tylko udający - wiesz w ogóle jakie są zasady drugiego fixingu?
Jeśli ostatnia transakcja była po 32.90, a ktoś po godzinie 17.00 wystawia na sprzedaż 800 papierków po 32.80 to nikt nie jest w stanie ich kupić. Takie zlecenie kupna zwyczajnie nie jest przez GPW akceptowane, po 17.00, na dogrywce można handlować tylko po kursie ustalonym podczas pierwszej fazy fixu 16.50->17.00 lub po ostatniej cenie transakcyjnej z przed 16.50.
Naprawdę marne trolle z was jeśli próbujecie nas nastraszyć takimi dennymi argumentami
No widzisz nieudolny pajacyku, nie ja czaruję tylko ty. Zlecenie na 32.80 wisiało przed 17 (schodziło z 33 zł, najpierw na 32,90), a po 17 gdybyś nie wiedział, system takie zlecenia na czas dogrywki by nie wbił. Więc jak widać, to ty manipulujesz. I jak widać nieudolnie bo kurs masz tam gdzie jest. Miał być dziś atak na 35 a połamały się wsparcia.
Nie gapie się w arkusz całymi dniami, patrzyłem wczoraj chwilę przed 17 na kurs i tego zlecenia nie było. Jeśli ktoś zdecydował się wystawic na sekundę przed 17.00 po cenie innej niż ostatnia transakcyjna to jego strata. Pewnie ta sama oferma dziś wywaliła papier pkc w przypływie emocji.
Ale co wy tu rozkminiacie? Przy takim FF na NC wsparcia, no błagam... Tu emocje grają głównie - nie technika. Ktoś drobny potrzebował szybko spieniężyć 3k akcji i to wszystko - zrobił to rano po tyle, ile się dało. Nawet tu ktoś na forum pisał że niedługo będzie musiał się zrealizować. Komu się udało złapać, gratki!
Dnia 2021-09-14 o godz. 10:55 ~nowicjusz napisał(a): > Ale co wy tu rozkminiacie? Przy takim FF na NC wsparcia, no błagam... Tu emocje grają głównie - nie technika. Ktoś drobny potrzebował szybko spieniężyć 3k akcji i to wszystko - zrobił to rano po tyle, ile się dało. Nawet tu ktoś na forum pisał że niedługo będzie musiał się zrealizować. Komu się udało złapać, gratki!
Jakie 3k? Tych akcji było trochę powyżej 1K a kurs zleciał o 3 zł! Pogratulować płynności na perle! Jakby gościu wywalił 3k, to zobaczylibyśmy 28! Jednorożec, k..wa ;)
Wyszedłeś na kmiotka :)))) raz się gapisz raz nie a ja juz wczoraj pisalem ze byl 1000 akcji do wzięcia to dzis je wam wywalili pkc. Niby maly obrot a kwas zwiazany z pokonaniem strefy 32 31.50 jest :))))
Jedyna osoba która wyszła na kmiotka jesteś ty, nawet nie znasz zasad które obowiązują na gpw. Ze sprzedaży marnego pakietu 1000 akcji robisz wydarzenie na skalę 9/11. Waruj tu dalej za marne grosze, widać jak cieszy was każda jedna sprzedaż w tych cenach.
Nie wiem czy tym masz klapki na oczach czy lubisz sam sobie robić dobrze ale ja ci napiszę ze ruch w górę odbyl sie na jeszcze mniejszym wolumenie niz spadek rano. To pewnie wg ciebie oznaka siły i zdrowego trendu wzrostowego.
I co z tego? Co mnie obchodzi wolumen rzędu 150k na spółce NC. Jakby było jedno zero więcej i spadki to może bym się zastanowił. Dalej się lampcie w ten arkusz jakbyście mieli coś z niego wyczytać.
Proponowalbym jednak na niego patrzec bo mozna z latwoscia wyczytac ze tu od dawna i nadal domunuje podaz i drystrybucja a kupowac perle chca tylko sztuke lub maks trzy.29 50 i wam juz z samego rana popuszczaly zwieracze.Watki co jest itp :)))) to jest pewnosc inwestycji :))))