Dziękuję :) Bumech jeszcze lepszy, warto było poczekać :)) Teraz jeszcze czekam 5 PLN na Famurze, no i oczywiście na spółkę na literę " P" :))) A potem rusza Bloobcio :) Wszystko mam zaplanowane ;)))
Wprawdzie miałam na myśli spółkę na "P" z branży okołogórniczej, ale jeśli pytasz o Prefę to proszę bardzo...odpowiem.:) Co prawda w tej chwili wskaźnik C/Z jest dość wysoki, ale oni budują ponad 800 lokali. Policz sobie jakie będą zyski jak sprzedadzą te wszystkie mieszkania, a część z nich już teraz jest sprzedawana. Mają swoje biuro projektowe, budują z własnych prefabrykatów, a nawet dostarczają prefabrykaty do innych firm np. do Unibepu. Dzisiaj akcje Prefy + 28 % :)))
To prawie jak Bloobcio- tez ma swoje biuro projektowe i czesc ich gier jest „teraz sprzedawana”, a c/z maja ponizej 20. Btw ciekawe, kiedy pojawia sie znowu bankructwa developerow w Polsce, jak to bylo ponad 10lat temu. Czy zacznie sie od tych „budujących na obrzeżach miast”, jak wtedy?
Tak, prawie to samo :) Tylko widzisz Romku, tam jest taki sprytny myk...Sami produkują prefabrykaty bo budowy, nie tylko dla siebie, ale jeszcze je sprzedają innym firmom. Teraz jeszcze kupili działki w Koninie, będą tam budować fabrykę domów. A Polacy kupują mieszkania na potęgę. W dobie wysokiej inflacji nieruchomości są bardzo dobrą lokatą kapitału. Ktoś to bardzo fajnie przemyślał :)
Dobre z tym matołkiem obok siebie!:) to jak z seksem od tylu- najwazniejsze, zeby byc z tylu. Apropos budowalnki to moze, moze, moze warto popaczac na Erbud. Piekny c/z i backlog projektow. Prof Buczek zachwalal jakies 60% temu
Romku! Przywołuję Cię do porządku!!! :) Erbud ? Słyszałam pozytywne opinie, ale słabo znam. Przyjrzę się w wolnej chwili. Dzięki Dobranoc, niech Ci się przyśni coś miłego :)