Tu trzeba troszkę poczekać , jeszcze urośnie , najlepszy czas dopiero przed spółka . Dwie fajne premiery Climber i 8874 a kapitalizacja mała także 100% się należy ...)
No będzie.. ale za rok, tak jak po ostatniej podbitce w 2020 ... oczywiscie wszystko pod warunkiem że spółka będzie generowac zyski i do tego czasu przetrwa ..
Jak widać nie tylko ty straciłeś, wygląda,że nawet spekula się ulotniła.Postow na forum jak na lekarstwo, obroty mocno spadły i zaczynie działać grawitacja ściągając kurs w dół. Jak jeszcze dodamy coraz bliższe widmo korekty na szerokim rynku akcji,która jest bardzo prawdopodobna i potrzebna to nie wróżę kursowi dobrego scenariusza. Jak myślicie,które spółki polecą najbardziej? Te z fundamentami ,które przynoszą od lat zyski czy wlasnie takie jak ta,która może kiedyś w przyszłości zacznie zarabiać a może i nie... Szczególnie,że jeszcze trzeba mieć kase na ukończenie tych gier a jak wiemy kasy już nie ma i ratowali się ostatnio jakąś dziwną pożyczką,która jest enigmatycznie opisana w ostatnim raporcie okresowym.
Nie rozśmieszaj mnie. Obroty spadają ale są większe niż 90% z gamingu spółek. Dwie najlepsze premiery gier w tym roku. Bunker simulator dobrze się sprzedaje i już ma 76% pozytywnych opinii. Gra Climber i 8874 będzie pokazana i to nie trailer ale rozgrywka z gry na targach STEAMFEST w Pażdzierniku. Kapitalizacja tylko 18 745 340. Najlepsze czasy dla spółki w tym roku...)
Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Jak nie podasz źródła sprzedaży Bunkier to będziesz miał KNF na karku. Naganiac też trzeba umieć.
Widzę Adameczek, że nadal kopiesz się z koniem, miałeś przez moment swój złoty róg i to była okazja na sprzedaż z zyskiem o którym tak pisałeś od ponad roku. Teraz się produkujesz na forum i zaklinasz rzeczywistość, pazerność Ciebie zaślepiła? Giełda to nie plac zabaw gdzie każdy się dobrze bawi i jak się zdarza taka okazja to logicznym posunięciem jest z tego skorzystać. Życzę Tobie mimo wszystko sukcesów na tej spółce choć w moim odczuciu będzie o to coraz trudniej. Jedyną szansę widzę w wejściu jakiegoś większego dewelopera, dofinansowaniu i doszlifowaniu Climbera (potencjał jest ale trzeba czasu i dodatkowych środków), mi osobiście nowy zwiastun z niego nie przypadł do gustu, poprzedni był lepszy ale to moje odczucie. Dziwi mnie też, że Climber nie wspina się na liście życzeń, takie nominacje powinny zrobić rewolucję a tu niemiła niespodzianka. Pozdrowienia dla starej gwardii jeśli jeszcze tu z sentymentu zaglądają :).
A o korekcie na W20 słyszę i czytam już od 2200pkt od początku wakacji, a Nasdaq jak nie spadał tak nie spada. Czekaj sobie na tą swoją korektę i daj sobie spokój z inwestowaniem