• Przyszłość Partnera Autor: ~Kot [185.56.210.*]
    Moim skromnym zdaniem papier jest akumulowany głównie przez kilka osób z inside knowledge.
    Myślę, że za jakiś czas dowiemy się o kilku przełomowych newsach które wyprowadzą spółkę na nowe tory i zmianie ulegnie również nazwa oraz działalność spółki.
    12mln FF.
    80% akcji w rękach Mazowiecka Spółka Mleczarska SA - POLMLEK
    Z całą pewnością nie zapomnieli, że są właścicielami Partnera, choć przy ich kapitale zapewne mogło im to umknąć.
    Póki co spółka nikogo nie zatrudnia i właściwie nie ma przychodów, nie wiadomo tak naprawdę czym się zajmują, a jednak przez ostatnie kilka tygodni wystąpiła wzmożona aktywność na papierze.
    Zastanawiam się ile osób ma jeszcze papier w cenie poniżej 10 groszy.
    Spodziewam się jednak spadku na poziomy ~10gr - prawdopodobnie podbitki służą aby przekonać leszczynę do wysypania się z małym zyskiem z papiera.
    Kiedy odpowiednia ilość papieru zostanie skumulowana w odpowiednich rękach, wtedy czeka nas prawdziwy wystrzał.
    Jednakże mogę się mylić bo są to tylko moje przypuszczenia.
    Zapraszam do dyskusji
  • Re: Przyszłość Partnera Autor: ~nikt [5.173.97.*]
    Dnia 2021-09-10 o godz. 10:03 ~Kot napisał(a):
    > Moim skromnym zdaniem papier jest akumulowany głównie przez kilka osób z inside knowledge.
    > Myślę, że za jakiś czas dowiemy się o kilku przełomowych newsach które wyprowadzą spółkę na nowe tory i zmianie ulegnie również nazwa oraz działalność spółki.
    > 12mln FF.
    > 80% akcji w rękach Mazowiecka Spółka Mleczarska SA - POLMLEK
    > Z całą pewnością nie zapomnieli, że są właścicielami Partnera, choć przy ich kapitale zapewne mogło im to umknąć.
    > Póki co spółka nikogo nie zatrudnia i właściwie nie ma przychodów, nie wiadomo tak naprawdę czym się zajmują, a jednak przez ostatnie kilka tygodni wystąpiła wzmożona aktywność na papierze.
    > Zastanawiam się ile osób ma jeszcze papier w cenie poniżej 10 groszy.
    > Spodziewam się jednak spadku na poziomy ~10gr - prawdopodobnie podbitki służą aby przekonać leszczynę do wysypania się z małym zyskiem z papiera.
    > Kiedy odpowiednia ilość papieru zostanie skumulowana w odpowiednich rękach, wtedy czeka nas prawdziwy wystrzał.
    > Jednakże mogę się mylić bo są to tylko moje przypuszczenia.
    > Zapraszam do dyskusji

niech odpowiedzią na twój post będzie arkusz zleceń - to tyle
  • Re: Przyszłość Partnera Autor: ~nikt [5.173.97.*]
    Dnia 2021-09-10 o godz. 10:22 ~nikt napisał(a):
    > Dnia 2021-09-10 o godz. 10:03 ~Kot napisał(a):
    > > Moim skromnym zdaniem papier jest akumulowany głównie przez kilka osób z inside knowledge.
    > > Myślę, że za jakiś czas dowiemy się o kilku przełomowych newsach które wyprowadzą spółkę na nowe tory i zmianie ulegnie również nazwa oraz działalność spółki.
    > > 12mln FF.
    > > 80% akcji w rękach Mazowiecka Spółka Mleczarska SA - POLMLEK
    > > Z całą pewnością nie zapomnieli, że są właścicielami Partnera, choć przy ich kapitale zapewne mogło im to umknąć.
    > > Póki co spółka nikogo nie zatrudnia i właściwie nie ma przychodów, nie wiadomo tak naprawdę czym się zajmują, a jednak przez ostatnie kilka tygodni wystąpiła wzmożona aktywność na papierze.
    > > Zastanawiam się ile osób ma jeszcze papier w cenie poniżej 10 groszy.
    > > Spodziewam się jednak spadku na poziomy ~10gr - prawdopodobnie podbitki służą aby przekonać leszczynę do wysypania się z małym zyskiem z papiera.
    > > Kiedy odpowiednia ilość papieru zostanie skumulowana w odpowiednich rękach, wtedy czeka nas prawdziwy wystrzał.
    > > Jednakże mogę się mylić bo są to tylko moje przypuszczenia.
    > > Zapraszam do dyskusji
    >
    > niech odpowiedzią na twój post będzie arkusz zleceń - to tyle

i jeszcze jedno - zobacz sobie na wskaźnik ad od początku - ewidentna akumulacja
  • Re: Przyszłość Partnera Autor: ~Kot [185.56.210.*]
    Myślę, że bezpiecznie byłoby zakupić 10-20k akcji i zapomnieć o nich nawet na kilka lat.
    Ciekawie by było gdyby w 2023-24 roku zalogować się na konto i zobaczyć 20000 * 5plnó
  • Re: Przyszłość Partnera Autor: ~Kot [185.56.210.*]
    Zaczekałbym jednak tydzień - dwa z zakupem bo wtedy kupię za 10-13 groszy... 50% więcej akcji niż dziś
  • Re: Przyszłość Partnera Autor: ~Greenbay [188.202.91.*]
    Ja mam poniżej i wiem o conajmniej jeszcze 3 osobach co maja poniżej 10groszy
  • Re: Przyszłość Partnera Autor: ~mm [37.47.158.*]
    Wiem, ze to tylko wpis-ale mam nawet poniżej 9gr:)
  • Re: Przyszłość Partnera Autor: ~Wer [83.5.143.*]
    kotek pisz sobie te swoje banialuki a kurs pokazuje jak one są prawdziwe:) buahahaha
[x]
PARTNER -7,32% 0,11 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.