Moim skromnym zdaniem papier jest akumulowany głównie przez kilka osób z inside knowledge. Myślę, że za jakiś czas dowiemy się o kilku przełomowych newsach które wyprowadzą spółkę na nowe tory i zmianie ulegnie również nazwa oraz działalność spółki. 12mln FF. 80% akcji w rękach Mazowiecka Spółka Mleczarska SA - POLMLEK Z całą pewnością nie zapomnieli, że są właścicielami Partnera, choć przy ich kapitale zapewne mogło im to umknąć. Póki co spółka nikogo nie zatrudnia i właściwie nie ma przychodów, nie wiadomo tak naprawdę czym się zajmują, a jednak przez ostatnie kilka tygodni wystąpiła wzmożona aktywność na papierze. Zastanawiam się ile osób ma jeszcze papier w cenie poniżej 10 groszy. Spodziewam się jednak spadku na poziomy ~10gr - prawdopodobnie podbitki służą aby przekonać leszczynę do wysypania się z małym zyskiem z papiera. Kiedy odpowiednia ilość papieru zostanie skumulowana w odpowiednich rękach, wtedy czeka nas prawdziwy wystrzał. Jednakże mogę się mylić bo są to tylko moje przypuszczenia. Zapraszam do dyskusji
Dnia 2021-09-10 o godz. 10:03 ~Kot napisał(a): > Moim skromnym zdaniem papier jest akumulowany głównie przez kilka osób z inside knowledge. > Myślę, że za jakiś czas dowiemy się o kilku przełomowych newsach które wyprowadzą spółkę na nowe tory i zmianie ulegnie również nazwa oraz działalność spółki. > 12mln FF. > 80% akcji w rękach Mazowiecka Spółka Mleczarska SA - POLMLEK > Z całą pewnością nie zapomnieli, że są właścicielami Partnera, choć przy ich kapitale zapewne mogło im to umknąć. > Póki co spółka nikogo nie zatrudnia i właściwie nie ma przychodów, nie wiadomo tak naprawdę czym się zajmują, a jednak przez ostatnie kilka tygodni wystąpiła wzmożona aktywność na papierze. > Zastanawiam się ile osób ma jeszcze papier w cenie poniżej 10 groszy. > Spodziewam się jednak spadku na poziomy ~10gr - prawdopodobnie podbitki służą aby przekonać leszczynę do wysypania się z małym zyskiem z papiera. > Kiedy odpowiednia ilość papieru zostanie skumulowana w odpowiednich rękach, wtedy czeka nas prawdziwy wystrzał. > Jednakże mogę się mylić bo są to tylko moje przypuszczenia. > Zapraszam do dyskusji
niech odpowiedzią na twój post będzie arkusz zleceń - to tyle
Dnia 2021-09-10 o godz. 10:22 ~nikt napisał(a): > Dnia 2021-09-10 o godz. 10:03 ~Kot napisał(a): > > Moim skromnym zdaniem papier jest akumulowany głównie przez kilka osób z inside knowledge. > > Myślę, że za jakiś czas dowiemy się o kilku przełomowych newsach które wyprowadzą spółkę na nowe tory i zmianie ulegnie również nazwa oraz działalność spółki. > > 12mln FF. > > 80% akcji w rękach Mazowiecka Spółka Mleczarska SA - POLMLEK > > Z całą pewnością nie zapomnieli, że są właścicielami Partnera, choć przy ich kapitale zapewne mogło im to umknąć. > > Póki co spółka nikogo nie zatrudnia i właściwie nie ma przychodów, nie wiadomo tak naprawdę czym się zajmują, a jednak przez ostatnie kilka tygodni wystąpiła wzmożona aktywność na papierze. > > Zastanawiam się ile osób ma jeszcze papier w cenie poniżej 10 groszy. > > Spodziewam się jednak spadku na poziomy ~10gr - prawdopodobnie podbitki służą aby przekonać leszczynę do wysypania się z małym zyskiem z papiera. > > Kiedy odpowiednia ilość papieru zostanie skumulowana w odpowiednich rękach, wtedy czeka nas prawdziwy wystrzał. > > Jednakże mogę się mylić bo są to tylko moje przypuszczenia. > > Zapraszam do dyskusji > > niech odpowiedzią na twój post będzie arkusz zleceń - to tyle
i jeszcze jedno - zobacz sobie na wskaźnik ad od początku - ewidentna akumulacja
Myślę, że bezpiecznie byłoby zakupić 10-20k akcji i zapomnieć o nich nawet na kilka lat. Ciekawie by było gdyby w 2023-24 roku zalogować się na konto i zobaczyć 20000 * 5plnó