ciekawe czy ten silnik bedzie mial az taki potencjal ze beda na nim operaly produkcje inne podmioty? lub bedzie służył do symulacji np zepaku lub przygotowania do lotu ..............;lub przesiedlenia na inna planete -co nie uniknione
SF ma problem z wydaniem gier własnych z jednym obiektem w grze bez zarywającej animacji (Flipper Mechanic), a biorą się za cały silnik? Ty sobie kpisz?
jak sie przedstawisz i to potwierdzimy to zr\obie to samo - i zrobimy zaklad (notarialny) o ustalona kwote ze nie masz racji - i bedzie na moje - wchodzisz?
Tak, już się wszyscy ustawiają w kolejce po silnik space Engine 3D. PLANUJE go stworzyć stworzyć spółka, której największym sukcesem w portfolio jest port 25 letniej 8 bitowej gierki (+50 komentarzy steam).
Poziom inwestorów tej spółki dorównuje poziomowi jej zarządu
Tylko czekam na wyczerpanie źródełka którym są zaliczki (bo informacji o recoupie kosztów w umowie z wydawcami nie było?)
Uuu rzeczywiście konkretny argument.
Czy według ciebie są jakiekolwiek przesłanki że ten silnik powstanie?
Tylko przypomnę że od powstania w 2016 roku tutaj nie został wydany żaden produkt własny.
Rozważanie o potencjalnym korzystaniu z tego silnika przez inne podmioty to już kwestia humorystyczna.
Ja tylko przypomnę, że Leszczyńskich przerosło wysłanie działającego Switch'a zwycięskiej drużynie, a biorą się za multiplatformowy silnik? Przecież to już jest jakaś stratosfera mitomanii.
Jestem przekonany ze tak !! Inaczej bym nie kumulował akcji - ta dziewczyna została wybrana z milionów do tej roli - wiem se za 10 15 lat te akcje tk będzie zloto - nie interesują mnie komentarze nieudaczników
Wirtualna rzeczywistość kreowana przez A.I. brzmi niepokojąco podobnie do proceduralnie generowanego świata. Obym się mylił, bo inaczej będzie kolejne pośmiewisko...