Spoko. Dziś pisałem Noble na podwójny dołek przy 0.51 a tutaj ostatnio 10 sesji czekałem na 1.38 i ruszyło ładnie ponad 30 gr. To tak a propo's myślenia. Końcówka zostało 50 tysięcy na kupnie. Pozdrowienia
Technik raz sobie trafisz raz nie. A na ogół wpadasz i chcesz nakręcić spekułę no gdzie bym akcji nie miał. Tutaj technika nie ma znaczenia rudy robi tutaj robotę i dodruki dwa które wiszą w powietrzu. No i kiedy nowe gry?
Jeden dla pupili swoich jak wyniki osiągną, drugi - skoro nie chce akcji puścić swoich to dodruk lub alternatywnie dodruk i tak nawet jak wyników nie będzie i zamiast pupilom da "ynwestorowi" bo rudy ma władzę absolutną jakby nie patrzeć.
Dnia 2021-09-08 o godz. 23:14 pawelpablo napisał(a): > Jeden dla pupili swoich jak wyniki osiągną, drugi - skoro nie chce akcji puścić swoich to dodruk lub alternatywnie dodruk i tak nawet jak wyników nie będzie i zamiast pupilom da "ynwestorowi" bo rudy ma władzę absolutną jakby nie patrzeć.
Co tak się straszycie nawzajem? Nasuwa się jako komentarz sentencja" wiem, że nic nie wiem" :-)
pass22 zmienil taktyke juz nie grzeje tylko pisze ze katastrofa nie jest wcale taka pewna moze przejdzie bokiem jak juz bedzie emisja po 1 zl to bedzie pisac a moze nie obejma a co do technika at to co sie nie odezwie to jest odwrotnie niczym w polowie lat 90 slawek pasiasty pod kc wszyscy go sluchali i robili odwrotnie nowy pasiasty ci co dlugo na gieldzie wiedza o co chodzi
Nie ma pod co rosnąć, a ma pod co spadać, więc spada, a podbitki zdechłego kota cóż bez sensu to teraz kupować to i podbitek nie ma... Ciekawy jestem czy przebije ostatnie wsparcie.
Dnia 2021-09-09 o godz. 10:50 pawelpablo napisał(a): > Nie ma pod co rosnąć, a ma pod co spadać, więc spada, a podbitki zdechłego kota cóż bez sensu to teraz kupować to i podbitek nie ma... > Ciekawy jestem czy przebije ostatnie wsparcie.
HAHA oj Kłamczyński dziubasku daj już spokój, krzycz lepiej, że dziś poleci na 2 PLN to może kogoś nabierzesz. Piękne z was wisielce płaczące od ostatniego 1,9 - to takie zabawne jak leczycie swoją frustrację i kompleksy w ten sposób XD Co tam ogólnie w spółce? jak peaki? jak sprzedaż w sklepach? jak tam dodruki? opcje strategiczne?
Krzyczane było o mega wzrostach po mega wynikach, po super szybkim zwrocie za SGWC2, po super premierze na PS5, szybkim LOTF2 już w sklepach w 2022... no zapomniałem o super rekomendacji i extra wypowiedziach prezesa na konferencji. Podskoczyło parę % do góry i tacy wszyscy odważni nagle :D <- typowe dla marzycieli poklepujących się po plecach :D Ach ta wasza walka o spekułę i o lepsze jutro na forum bankiera - niezłą bekę mam z tego jak w mojej osobie znaleźliście sobie ukrytego wroga za własne niepowodzenia a i jeszcze może dlatego, że nie ma o czym już więcej napisać haha łezka w oku. Tylko nie wiem czemu na UL śmiecicie w taki sam sposób w moim imieniu jak tam nawet akcji nie miałem nigdy i nie zamierzam :D XD
tu nic nikt nie dodrukuje bo i po co? jak mozna kupic miliony papieru za grosze, zrobią was jak nic na szaro, skupia wjadą na 5 zł i wam sprzedadzą po atrakcyjnej cenie