https://www.tradingview.com/x/i0NswTKW/ "Spójrz na A/D. Tu mamy zbieranie. Jesteś w błędzie. Cena może dotrzeć do 9,00pln. Od tej ceny zarobek 100% bardzo realny. Zgodnie ze sztuką, dystrybucja jest realizowana na świecach popytowych, kiedy jest duży wolumen. Moim zdaniem dystrybucja będzie w okolicy 18-20pln. Potem korekta i akumulacja pod kolejny raport."
Ciężko tu merytoryczną dyskusję, ale wczorajszymi postami mnie zaciekawiłeś. Co sądzisz o dzisiejszym otwarcie i pierwszej godzinie handlu? Potwierdza się twoja teoria?
Jestem jestem.... Na razie wolumen znikomy, więc za dużo się nie dzieje. Są dwa miesiące do wyników. Nie ma sensu robić pompki na nowe szczyty. Na razie zabawa sternika, który może wiele. Według mnie bez zmian i czym pisałem wcześniej. Są pewne poziomy, na które cena reaguje. Wszystko na wykresie. Jest akumulacja i raz będzie góra, raz dół. Jeśli dotrze do 9,00pln-mega promocja. Jeśli zamknie lukę u góry, pewnie odwrót. To tylko moje zdanie, każdy decyduje sam, nie jestem doradcą itd :)
Też mi się wydaje, że nikomu nie opłaca się teraz wychylać i podążać na północ. Teraz czas zbierania na tych poziomach. Jak jednak będzie za dużo osób do wykarmienia to kurs czy tego chcemy, czy nie chcemy będzie rosnąć. Zobaczymy czy jutro będzie kontynuacja tego dzisiejszego małego ale jednak obicia.