Jak już dojdą kto,co i dlaczego to robił to można dochodzić również swoich praw z powództwa cywilnego jeżeli ktoś doznał straty z tego tytułu np. sprzedając akcję pod wpływem informacji płynących od owych osobników w czasie silnej nagonki powiązanej z rozpowszechnianiem nieprawdy. Pisałem że może się odechcieć giełdy i pewnie tak będzie.
A mało takich inwestorów na giełdzie. Szkalowanie dobrego imienia i wyzwiska to co innego ale manipulacja instrumentami finansowymi to zupełnie inny §. Nie chcę mi się wierzyć że taki "ktoś" siedzi dzień w dzień na forum spółki i nie ma akcji albo nie zamierza ich nabyć lub sprzedać manipulując informacją w określonym celu.
Nie mam i nie zamierzam mieć :) w jaki sposób doszło do manipulacji z mojej strony,bo pisze opinie i dzwonię na numer wskazany i rozmawiam z Panią z jednostki terenowej?
Ja nie specjalnie kojarze co ty wlasciwie pisales, bo zawsze piszesz rzeczy typu rudy kupuje nowe auta, wiec wątpię żeby to podpadalo pod cokolwiek.
Za to Mark55 to podał jakieś tam sygnatury sprawy i bardzo konkretne informacje, wiec jeśli to było wszystko zmyślone to tez tego nie popieram, bo wtedy to nie opinie tylko kłamstwo zwykle.
Ja też tego nie popieram, gdyby okazało się to kłamstwem. Jednak ja tam sobie zadzwoniłam i wiem swoje. Spółka też wie, coś musi być na rzeczy skoro takich ruch robią. Ja jestem jako rykoszet,nie chodzi o mnie, chodzi o Marka. Pierwszy raz takie coś widzę na giełdzie, Mercator to powinien mieć specjalny dział od takich rzeczy :)
Czyli na serio dzwoniłeś i toczy się takie postępowanie?
Wiec co znaczą te espi? Chcą to zatuszować poprzez straszenie i grę słów?
Nie rozumiem już tej całej sprawy
Zadzwoń a się dowiesz, ja mam 3 polaczenia z danym numerem, sprawdziłam, wiem swoje, dziwi mnie ten ruch spółki, nie odpowiem wprost,bo może w sądzie się pojawić, jednak spokój mam. Tu chodzi nie o mnie.
Zarząd Spółki Excellence S.A. („Spółka”) informuje, w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 25/2021 z dnia 18 sierpnia 2021 roku, iż w związku z publikacją na forum internetowym portalu Bankier.pl komentarzy przez użytkowników posługujących się pseudonimami „Mark55” oraz „Babciaciecierka”, i, podjął wymagane prawem działania tj.
1) Wystosował do spółki ... wezwanie o usunięcie nieprawdziwych komentarzy, które w zostały przez administratora forum usunięte. Warto podkreślić, że administrator forum l podjął działania zobowiązujące go prawnie oraz wykazał reakcję natychmiastową i profesjonalną. Tym samym administrator forum l jest podmiotem nie powiązanym z żadnymi zarzutami wnoszonymi w zawiadomieniu przeciwko autorom wpisów.....
Dystrybucja w poniedziałek. Spółka tak lata od bandy 0,24 do 0,32 od dawna. Zobaczcie raport. W pn lawinka. Spóła śmieszna skoro tropi forumowiczów i wydaje w ich sprawach espi. Gadriel