• @Rysiek Autor: prof_wiatr [95.49.168.*]
    Napisz coś, bo nudno.....
  • Re: @Rysiek Autor: donb [185.183.226.*]
    "Dzisiaj zamknięcie na dolnym ograniczeniu kanału wzrostowego, IDEALNIE w punkt, powyżej ważnych poziomów, średnich kroczących itp, wskaźniki schłodzone, na fixie 500 000 na K, jutro ATH, w poniedziałek 35 zł, do środy 50 zł. Po iphonach 3 cyfry. Ładnie dzisiaj wyleszczyli leszczy, leszcze do szkoły, giełda jest tylko dla twardzieli" :)
  • Re: @Rysiek Autor: ~Rysiek [87.206.225.*]
    Donbi mnie wyręczył xD, jednak coś zrozumiał... Oczywiście żałuję że nie wywaliłem po 25,8, więc teraz zamykam kajet i laptop i pokażę się za 2 tygodnie
  • Re: @Rysiek Autor: ~Gruby [84.10.133.*]
    Po 25,8 ? Przypomnę sie jeszcze raz jak wywaliłem po 27,3 to się śmiałeś. Teraz mam kupione po 25.1 i się śmieje z ciebie, wiem drogo można było taniej.
  • Re: @Rysiek Autor: maskopatol [188.146.41.*]
    Jeśli ktoś ma kupione po 10-15 zł to opłaca mu się kółko za 2 zł?
  • Re: @Rysiek Autor: ~obserwator [85.128.12.*]
    Dnia 2021-09-03 o godz. 06:27 maskopatol napisał(a):
    > Jeśli ktoś ma kupione po 10-15 zł to opłaca mu się kółko za 2 zł?

Dnia 2021-09-03 o godz. 06:27 maskopatol napisał(a):
    > Jeśli ktoś ma kupione po 10-15 zł to opłaca mu się kółko za 2 zł?

Ty chyba zaczynasz przygodę z giełdą, nie patrz na ceny tylko na %.
    Robienie ,,kółek'' to nic innego jak budowanie pozycji do których trzeba mieć umiejętności i wiedzę.
  • Re: @Rysiek Autor: ~Rysiek [87.206.225.*]
    Grubiutki pączusiu a więc ci odpowiem, że jeżeli mam 60% na pakiecie czyli kwotę x to jeżeli wyjdę z pozycji na kółko 2 zł to mi się to nie opłaca. Muszę zapłacić belkę 19% od tych 60% czyli będzie to jakieś 2 zł plus prowizję w obie strony czyli 0,38% i jaki to stres skupić potem taki pakiet na niższym poziomie? Wolę trzymać ręce z daleka i patrzeć jak rośnie. Poza tym może nie chcę tego wykazywać w tym roku, bo starczy mi dochodu z innych pakietów? Każdy ma swoje strategie i plany. Kierunek jest jeden i jestem spokojny o wzrosty do końca roku po 4 miesiącach solidnej korekty. Akcjonariat się wymienił
  • Re: @Rysiek Autor: ~Ruszard [85.221.133.*]
    Jutro dzida! Toż to perełka! AT i fundamenty-najcudowniejsze na GPW! Miliardy much nie mogą się mylić! Goovno jest przepyszne!
  • Re: @Rysiek Autor: ~Outsider [89.66.149.*]
    KNF sie wysypalo z akcji dzis, jutro nowe ATHD! Bialorus is the limit! Siarhei Kostevitch to mily czlowiek
  • Re: @Rysiek, PO KILKU GODZINACH !!! Autor: prof_wiatr [95.49.168.*]
    Zobacz wątki dotyczące AsbisZobacz profil Asbis
    Autor: ~Rysiek [87.206.225.*] 2021-09-03 14:14

Re: Akcjonariat prawdziwy jest tu po prostu wydymany i tyle

Trzeba przyznać, że rozumiem Twoją sytuację, ale nie martw się, w końcu odpali i dostaniesz swoje by może 100% w 2 miesiące od ruszenia z dołka. Jeżeli jednak nie chcesz marudzić i mieć zyski 500% to znajdź jakąś groszową spółkę w którą ciężko wejść i wyjść i poczekaj też może 2 lata i może ruszy i zarobisz. Ci co mówią że siedzą tu od 3 zł uwierz mi tak kupywali Asbis, że przy obrocie 100k dziennie ciężko było wejść w takiego gniota spod płota. Również oni czekali na to że się rozwinie i nie przypuszczali ze będzie to wig40. Ja mam taką spoleczke i skupuję sobie tam akcje po tysiączku za zarobek i mnie nie kordzi czekać rok, dwa, trzy na odpał, za dywidendę z Asbisu też sobie kupię że 3 tysiące akcji, a za resztę pojadę na sylwestra w Alpy. Nie myśl że kupując spółkę z wig40 będziesz zarabiał 500% w rok od ceny wejścia, bo to fantasmagoria.
[x]
ASBIS -2,48% 66,80 2026-05-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.