Teraz czas na nowego inwestora ? I lecimy w tym roku 2 premiery. 8874 ) https://www.youtube.com/watch?v=-cyszdFJXws&ab_channel=ArtGamesStudioS.A. Ale Climber pozamiata...) https://www.youtube.com/watch?v=wVDeLtyz8rs&ab_channel=ArtGamesStudioS.A.
Pisałem Ci adameczek abyś bezmyślnie nie brał "tanich" spółek. Zrób research, ubrali ciebie w polyslasha, ubrali tutaj. Płakanie po innych forach to już żenada. Albo uśrednij i czekaj, albo wywal ze stratą. Ja nie latam i nie płaczę a miałem i - 50% na walorze przez chwilę.
Dnia 2021-09-03 o godz. 09:30 ~Tim napisał(a): > Przestańcie pisać o "większościowym" - oni mieli11% akcji. Do podstawówki chyba niektórzy musza wrócić!!!
Pozbyłem się wszystkiego po 4,6 więc teraz piszę już tylko społecznie. Sprawdzcie raport GIFa. Oni w ciągu I półrocza zwiększali zaangażowanie i kupowali Arta. Teraz wyszli na podbiciu. Znaczy, że mieli info o nominacjach wcześniej, skupili i wywalili. Gierki znane na NC. Potwierdza to tylko, że te ich spółki są wrzucane na NC tylko po to, żeby ściągnąć kasę z ulicy.Jak widać na Arcie udało im się nawet 2 razy.
Dnia 2021-09-03 o godz. 10:07 ~lajsek napisał(a): > Pozbyłem się wszystkiego po 4,6 więc teraz piszę już tylko społecznie. Sprawdzcie raport GIFa. Oni w ciągu I półrocza zwiększali zaangażowanie i kupowali Arta. Teraz wyszli na podbiciu. Znaczy, że mieli info o nominacjach wcześniej, skupili i wywalili. Gierki znane na NC. Potwierdza to tylko, że te ich spółki są wrzucane na NC tylko po to, żeby ściągnąć kasę z ulicy.Jak widać na Arcie udało im się nawet 2 razy.
GF kupował arta bo wydawał razem Bunkier Symulator. Jak przypadkiem wyskoczyła możliwość zarobienia większej gotówki to skorzystali, nic dziwnego. Nie doszukiwałbym się tutaj 2 dna.
Spodziewałem się 3 z przodu na arcie najwcześniej za rok lub 2. myslałem że zarobie na aktywie z 30%. Jak spekulanci wywindowali cenę do tych poziomów, że ponad 2 krotnie przebiła spodziewany zysk puściłem bez sentymentu. I tak zrobiła większość .... no może poza Adameczkiem bo on się chyba spodziewa 100 PLN za akcję.
Gratuluję zarobku, ale nie zgadzam się z twoją oceną. Obejrzyj wykresy wszystkigo czego dotykał GIF. Emisja, obietnice, kurs mocno do góry, potem wyniki ,zjazd, kolejne wyniki i jeszcze większy zjazd...Moim zdaniem tu nie chodzi o rozwój spółek i produkowanie coraz lepszych gier, tylko o emitowane akcji i upychanie ich ulicy. Jak się uda jeszcze zarobić, korzystając z informacji, to tym lepiej. Pomyśl. GIF jest w Arcie od początku i wychodzi przed wyczekiwaną przez 2 lata premierą gry, która ma odmienić tę spółkę???
Dnia 2021-09-03 o godz. 10:31 ~lajsek napisał(a): > (...) GIF jest w Arcie od początku i wychodzi przed wyczekiwaną przez 2 lata premierą gry, która ma odmienić tę spółkę???
GF wszedł w Arta w 2020, miał jakieś 5% akcji. W tym roku jak wszedł głębiej w wydanie bunkra zwiększył o kolejne 5%.
Zrealizowali zyski, tyle w temacie.... .
Jak cena spadnie znowu w okolice 2 PLN całkiem możliwe że wrócą z kapitałem.