Nie nauczyles sie przez te kilkanascie lat, ze to nie spolka ma sluzyc nam swoim produktom, a jemu? Ta spolka to koryto dla kilku pociotkow i tyle. Z gamedevem ma tyle wspolnego co nic.
PS. Jesli nie wierzysz to zauwaz, ze spolka zarobila te kilkanascie melonow, a za chwile ruda lapa siegnie do waszych kieszeni by nagrodzic swoich pracownikow premia :) Taki to rudy biznes..
nie badz dzieckiem, nie oceniaj jakosci spolki po zachowaniu kursu przez jeden dzien, w ten sposob mozesz oceniac zachowania spekulantow, ktorzy dzis sprzedali by kupic CDPR az znowu im poparzy rece.
@lolek "nie badz dzieckiem, nie oceniaj jakosci spolki po zachowaniu kursu przez jeden dzien, w ten sposob mozesz oceniac zachowania spekulantow, ktorzy dzis sprzedali by kupic CDPR az znowu im poparzy rece."
Przez jeden dzien? Tutaj kazda podbitka tak sie konczy, od lat. Pomijajac to, twoj post to jawny okaz ignorancji silnych sygnalow plynacych z rynku, bo skoro ponad 5.5mln i niemal 8% zjazd od poczatku sesji, na tej spolce, to dla ciebie nic, to zycze powodzenia..
Od takiego zaklinania rzeczywistosci swoja kariere rozpoczal @pass. Chcesz tak skonczyc?
Dnia 2021-09-02 o godz. 16:15 ~cig napisał(a): > @lolek > "nie badz dzieckiem, nie oceniaj jakosci spolki po zachowaniu kursu przez jeden dzien, w ten sposob mozesz oceniac zachowania spekulantow, ktorzy dzis sprzedali by kupic CDPR az znowu im poparzy rece." > > Przez jeden dzien? Tutaj kazda podbitka tak sie konczy, od lat. > Pomijajac to, twoj post to jawny okaz ignorancji silnych sygnalow plynacych z rynku, bo skoro ponad 5.5mln i niemal 8% zjazd od poczatku sesji, na tej spolce, to dla ciebie nic, to zycze powodzenia.. > > Od takiego zaklinania rzeczywistosci swoja kariere rozpoczal @pass. > Chcesz tak skonczyc?
Misiu ja jestem na spółce do przodu obyś ty tak miał. Zapomniałem ze ty tu altruistycznie działasz. :-)
@pass "Misiu ja jestem na spółce do przodu obyś ty tak miał. Zapomniałem ze ty tu altruistycznie działasz. :-)"
Jak to szlo, 3 lata zaklinania rzeczywistosci i ze 100% stopy zwrotu spadles do strat. Dopiero potem pare procent wymeczyles, po czym znowu wielomiesieczna stagnacja i zaklinanie rzeczywistosci (m.in. nadchodzacym wybitnym fundem, ktorym rudy wykiwal Cie bez mydla, bo zrobil wtedy emisje po 1,20zl dla nich gdy kurs oscylowal w okolicach 1,50zl, pamietam do dzis :) ). Wiesz jak mozna pomnozyc majatek aktywna gra przez 3 lata?
zobacz sobie wykres kursu CIG bo to co piszesz jest nieprawda, stopniowo rosnie vs CDPR, ktory buja i wraca do bazy 160 zl co jakis czas. Dla tych co jeszcze cie nie znali, w 2020 pisales, ze ta spolka to bankrut:-)) Alez sie osmieszasz, wracaj na CDPR.