Tu już dobry marketingowiec jest. Nie wierzę żeby te chaty były ot tak sobie organizowane. Zresztą poczekajmy, ale o wzrostach można wg mnie zapomnieć.
Angielskiego tej kobiety nie da się słuchać, masakra. Swoją drogą kurs mnie dziś trochę zaskoczył, jednak ogólne nastawienie do spółki jest łagodnie mówiąc pejoratywne. Wyniki są lekko na plus wg szacunków a tu zjazd...
"Undervalue" XD znowu to się pojawiło tyle, ale na żywca brzmi to jeszcze śmieszniej XD Spółka jest niedowartościowana ale nie wiemy dlaczego... no miszcz :D
sorki - nie chodzi o troling, ale się zastanawiam nad tymi opcjami strategicznymi, skoro prezes nie ma zamiaru pozbywać się swoich udziałów to co w zamian?
Właśnie możesz przybliżyć co prezes mówił ogólnie, jakieś dobre informacje? Z góry dziękuję!! Co do opcji strategicznych to ostatnio tak sobie pomyślałem że może chce nawiązać współprace z jakimś może nawet większym podmiotem w celu stworzenia potężnego projektu wspólnie z podmiotem współpracującym.
@xxx "Co do opcji strategicznych to ostatnio tak sobie pomyślałem że może chce nawiązać współprace z jakimś może nawet większym podmiotem w celu stworzenia potężnego projektu wspólnie z podmiotem współpracującym."
Rudy moze sobie chciec, nawet teczowe lamborghini. Pytanie kto powazny chcialby pracowac z nim? Fundow (procz spekuly Rocka) nie ma tutaj od lat i nie zapowiada sie zeby to sie mialo zmienic.
Dnia 2021-09-02 o godz. 13:50 ~cig napisał(a): > @xxx > "Co do opcji strategicznych to ostatnio tak sobie pomyślałem że może chce nawiązać współprace z jakimś może nawet większym podmiotem w celu stworzenia potężnego projektu wspólnie z podmiotem współpracującym." > > Rudy moze sobie chciec, nawet teczowe lamborghini. > Pytanie kto powazny chcialby pracowac z nim? > Fundow (procz spekuly Rocka) nie ma tutaj od lat i nie zapowiada sie zeby to sie mialo zmienic.
Nie mów hop trwają działania nad pozyskaniem inwestora strategicznego (info).
Zagranica wyszla z CDPR, bo stracila zaufanie. Zamiast akcjonariatu maja sprawy w sadzie. Predzej czy pozniej zagranica przyjdzie do CIG i troll jak ty na to nic nie poradzi.
ten inwestor to dopiro moze byc dramat bo dzisiaj prezes powiedzial ze swoich akcji nie odda wiec dla inwestora bedzie emisja tak goscinniie z honorami po polsku za 1 zl i co wtedy?
Zagranica placi duze premie, zobacz chociazby ostatnia transakcja Sumo Digital, 40% premii od Tencent. Przy takiej premii znajda sie chetnie by czesc oddac dla strategicznego bo jak ten wejdzie tu kurs dalej pojdzie do gory. To nie polskie fundy, ktore kupuja bo spekuluja, chca akcje plynne i taniej niz na rynku. Spolka ma kase zreszta, sprawdz raport.
@lolek "Zagranica placi duze premie, zobacz chociazby ostatnia transakcja Sumo Digital, 40% premii odTencent. Przy takiej premii znajda sie chetnie by czesc oddac dla strategicznego bo jak ten wejdzie tu kurs dalej pojdzie do gory. To nie polskie fundy, ktore kupuja bo spekuluja, chca akcje plynne i taniej niz na rynku. Spolka ma kase zreszta, sprawdz raport."
Haha, nie ma to jak porownywac lokalna szulernie do miedzynarodowego molocha made in china, z rocznymi dochodami na poziomie dziesiatek miliardow dolarow :) A potem zdziwiony ze nic nie rozumie i steka na forum miesiacami.