Nie jesteś łosiem, może brak Ci cierpliwości i nerwów po prostu... Zresztą przy takiej kasie nie jeden by się wystraszył.... Proponuję żebyś potraktował to jako lekcje i wyciągnął wnioski. Pozdrawiam
tzn. samo mi sie sprzedało bo tak miałem nastawione!!! Niech teraz ten mądry jeden z drugim na yutube, co poleca nastawianie SLA czy jak to tam sie nazywa odda pinidzę
Stopy się ustawia w trendzie spadkowym, podczas zagrania na odbicie. W trendzie wzrostowym, gdy spółka ma się dobrze, ustawiać stopy, to prosić się o wyleszczenie.
ja bylem na minusie ponad 20k przez prawie 3 mce.ale przetrzymałem to i trzymam dalej.powoli rosnie i jestem już na plusie.trzeba być cierpliwym.dużo tuszulerni sie nazbierało i kurs faluje ale kierunek ma jeden.
Złoty sasin jak nic wędruje do Ciebie, btw ładnym kapitałem operujesz jak kurs spadł tylko o 12 % a ty jesteś 50k w plecy, zastanawia mnie jeszcze co cię skłoniło do kupna spółki skoro przy korekcie trendu wzrostowego oddałeś z taką strata, bo dla mnie spółka ma mega fundamenty i to jest pewne że niedługo będzie się bujać w okolicach 35 zł. Pozdrawiam i trzymaj się. Powodzenia w przyszłych inwestycjach.
Dnia 2021-09-01 o godz. 12:12 ~Serwer_kawowy napisał(a): > Kupiłem za 27.4 a wczoraj sprzedałem za 24.1... a dzis sie boje odkupic... panowie czy jestem łosiem ?
Stracić na Asbis w 2021 <3.
Wiedząc, że są tacy gracze utwierdzam się, że inwestowanie wcale nie jest takie trudne.
To powiedz dlaczego kupiłeś po 27 i sprzedałeś po 24? Jaki miałeś plan? Kupiłeś bo rosło, a sprzedałeś bo spadło? xD
Dnia 2021-09-01 o godz. 12:12 ~Serwer_kawowy napisał(a): > Kupiłem za 27.4 a wczoraj sprzedałem za 24.1... a dzis sie boje odkupic... panowie czy jestem łosiem ?