Cykory, niedowiarki, ynwestory, groszolapy, sprzedajecie papier który za parę miesięcy będzie wart 5 razy tyle, skupuje od 118 zł i jeszcze mi mało, sypta dalej. ha ha.
Przepraszam. Nawróciłem się więcej pociechy z jednego nawróconego niż ze stu wyznawców. Przeanalizowałem gruntowne spółkę i muszę powiedzieć że w tej chwili nie ma lepszej do inwestycji w perspektywie roku. Spółka jest tak z gnoj ona I upodlona że dopiero wiadomości o sprzedaży podbije kurs i otworzy oczy wszystkim niedowiarkom ale wtedy już będzie za późno na zakup akcji.
Z jeziorem nie mam nic wspólnego szybciej z morzem (Ani nie strzelam z Shotguna):) Oj Baranki Baranki boże akcje miałem zawsze.Ale widzę że niektórzy nie wiedzą co to sarkazm i z czym to się je.Może definicje sobie przeczytajcie na wikipedii.Bo tutaj widzę sam kwiat inteligencji siedzi.Pozdrawiam was oschle i kulturalnie :) I czekam z szampanem w Zakopanem licząc na sukces spółki moje małe jaskółki:)
Panowie, jak ktoś jest id.iota (A tak zapewne jest w przypadku trola który sial tu zamęt na początku roku i celowo wzbudzał emocje) - proponuje cenić jego słowo na równi z amebą.
Nie emocjonujmy się nim gdyż nie wiemy co planuje i mu mu zwyczajnie udać nie wolno.
Ja twierdzę, że w ogóle nie wolno ufać nikomu, tym bardziej anonimowym użytkownikom forum a już w szczególności w kwestii inwestowania i własnych finansów :P