hehe wczoraj pisałem że tutaj ostatnie podrygi bo się uaktywnili krzykacze na forum, chcieli wystraszyć a wyglądało jakby na litość już brali :) tu już wyczyszczone, na Cargo też znowu wybronione, w ogóle jakoś tak fajnie i zielono teraz na parkiecie :) czytałeś co wczoraj pisałem o Qgenie? Nie wiem czy są tutaj jaja po prostu robią, bo w to chyba nie uwierzę...
dziwne, moderator Jacek_z_grochowa przestal usuwac moje posty i postowac bluzgi na mnie jako kenobi i nie widze ani jednego posta spoldzielni.... przestraszyli sie?
Może w końcu urlop o którym pisał od miesiąca :) Tu na razie spokój, zebrali ile chcieli, naprawdę nisko zjechali. Dzisiaj luks obrona na dużym wolumenie, na razie nie wygląda jak pułapka na byka, na Cargo też by się przydało coś takiego. Widziałem dzisiaj że tam dalej walczą, przycichł kenobi ale pojawiło się kilku innych pesymistów i marudzi żeby sprzedawać. Na szczęście wczorajsza świeca nie wystraszyła, tylko byka rozjuszyła. A Biomedzik stoi po super info... Chyba chłopaki tracą nadzieje, chociaż obawiam się że ten c*mb*ł nie odpuści...
@donb brygada jacentego wrocila na pkpa :) pewnie tu tez brygada zawita. Chyba wyskoczyli juz z BMLa :), ale kijem wisly nie zawroca wiec zaczeli saczyc znowu na bankierze.