Zobaczcie na wykresy z 2007.
Spółka potrafiła generować przez kilka sesji "widły" rząd w rząd...
A jej hiperbola szła pionowo w górę.
Obecnie akcji Free Float jest mniej aniżeli pieniędzy, gdyby spółka spieniężyła same żurawie w jakich jest posiadaniu.
Ja tu widzę fakty, że koło musi zatoczyć kręg...
Uważam że coś się dzieje, i to co się stanie. Pewnie będzie nie jednych z nas do końca dni trapić "Dlaczego"? I jak to się stało?
Najczęściej później już trudno wrócić do spółki i akcji. Bo szkoda jest mentalnie płacić za coś kilka razy tyle, co można było mieś wcześniej np za jedną czwartą kwoty.
Ja również jak miałem monnari za 80gr. I sprzedałem po 4zl. To nie chciałem już wracać po 8zł. A potem jak kurs był już po 16. To myślałem że może już tylko spadać.
Dnia 2021-08-31 o godz. 20:46 ~Zeri napisał(a): > Czy ktos to pojmuje a mialo byc dobrze a znowu w dol >
Już wczoraj o tym pisałem ,.....
Re: Wraca Zawisza !! Mariusz Zawisza !! czy zostanie po raz 2gi Prezesem o chyba właśnie zaczynają (dopiero) robić ten porządek ,..... jak na razie - 5 % J-23 [83.28.216.*] 2021-08-30 10:34
A dzisiaj znów w dół ,... za dużo tu było "optymizmu"
Dnia 2021-08-31 o godz. 21:09 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-08-31 o godz. 20:46 ~Zeri napisał(a): > > Czy ktos to pojmuje a mialo byc dobrze a znowu w dol > > > > Już wczoraj o tym pisałem ,..... > > Re: Wraca Zawisza !! Mariusz Zawisza !! czy zostanie po raz 2gi Prezesem > o chyba właśnie zaczynają (dopiero) robić ten porządek ,..... > jak na razie - 5 % J-23 [83.28.216.*] 2021-08-30 10:34 > > A dzisiaj znów w dół ,... za dużo tu było "optymizmu"
Scett, ty możesz co najwyżej Artura Zawiszę ten tego... Podwieźć do kościoła :-D. A jak z siatkarzem grubym Rychem kilometrówkę wykręcicie, to i na jasną górę możecie zajrzeć :-D.
Dnia 2021-09-01 o godz. 12:05 ~J-23 napisał(a): > Widzę cempusiu , że masz nowe bożyszcze (z braku prawdziwego BOGA) po nijakim adasiu b. z snw , teraz przyszła pora na j.w. p. Zawiszę ,..... > > A na kolejnej super inwestycji (po wikanie) ,.... kolejne "sukcesy" dziś już ponad 2 h bez transakcji , jakiegokolwiek ruchu.
Ps. na forum też nie widać "nadmiernego" ruchu od 6:30 (twój wpis przed zejściem z nocnej zmiany na cieciówce) musisz nad tym popracować ,.... a może podobnie jak na snw chcesz zostać "dyżurnym" też i na HRS ???
Dnia 2021-09-01 o godz. 12:13 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-09-01 o godz. 12:05 ~J-23 napisał(a): > > Widzę cempusiu , że masz nowe bożyszcze (z braku prawdziwego BOGA) po nijakim adasiu b. z snw , teraz przyszła pora na j.w. p. Zawiszę ,..... > > > > A na kolejnej super inwestycji (po wikanie) ,.... kolejne "sukcesy" dziś już ponad 2 h bez transakcji , jakiegokolwiek ruchu. > > Ps. > na forum też nie widać "nadmiernego" ruchu od 6:30 (twój wpis przed zejściem z nocnej zmiany na cieciówce) musisz nad tym popracować ,.... > a może podobnie jak na snw chcesz zostać "dyżurnym" też i na HRS ???
Na kiblu akurat siedziałem i stwierdziłem, że to najlepszy moment, aby poświęcić ci chwilę czasu :-).
Dnia 2021-09-01 o godz. 14:32 ~Zbychu napisał(a): > Bez nerwów. Przyjdzie pora i na Herkulesa.
Nie znasz typa. To troll, który siedzi na Sanwilu z 14 lat (odkąd pamiętam forum) i nawija na spadki, nie mając akcji. A że Obywatel-M wspomniał na forum Sanwila o Herkulesie, to go tu przywiało. Zmienia nicki (ja naliczyłem ze 40, założyłem nawet wątek na ten temat) także wyciągnijcie wnioski, co to za kolo :-).
Dnia 2021-09-01 o godz. 12:05 ~J-23 napisał(a): > Widzę cempusiu , że masz nowe bożyszcze (z braku prawdziwego BOGA) po nijakim adasiu b. z snw , teraz przyszła pora na j.w. p. Zawiszę ,..... > > A na kolejnej super inwestycji (po wikanie) ,.... kolejne "sukcesy" dziś już ponad 2 h bez transakcji , jakiegokolwiek ruchu.
Zobacz scett, jaki ruch masz na swojej nowej inwestycji- Sferanecie. A jaka dzida, że hoho :-D.