Dnia 2021-08-30 o godz. 19:53 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Śladami Larssona > Pisałem tu o DNA popkultury! >
Coś zażywasz ostatnio? Jakieś leki antydepresyjne? Cyberpunk ponoć jest bardzo dobrą grą. Ale wszystko poszło nie tak jak powinno. Chcieli ją sprzedać na starsze konsole, choć nie wytrzymują jej sprzętowo - za słabe są. Gra była wycofana ze sklepu Sony, ostatnio wróciła. Zyski z gry są duże, w porównaniu do Bloobera to kosmiczne. Ale.... w stosunku do oczekiwań rynku zbyt małe. Duże fundusze, które zajęły krótkie pozycje na akcje CDR... Wszystko może się zmienić dopiero po wydaniu dodatków do gry. I tych bezpłatnych i tych płatnych, które będą budować markę i przynosić pieniądze.
Dnia 2021-08-30 o godz. 20:32 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Dnia 2021-08-30 o godz. 20:27 ~jarek222 napisał(a): > > Dnia 2021-08-30 o godz. 19:53 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > > > Śladami Larssona > > > Pisałem tu o DNA popkultury! > > > > > > > Coś zażywasz ostatnio? Jakieś leki antydepresyjne? > > Cyberpunk ponoć jest bardzo dobrą grą. Ale wszystko poszło nie tak jak powinno. Chcieli ją sprzedać na starsze konsole, choć nie wytrzymują jej sprzętowo - za słabe są. Gra była wycofana ze sklepu Sony, ostatnio wróciła. Zyski z gry są duże, w porównaniu do Bloobera to kosmiczne. Ale.... w stosunku do oczekiwań rynku zbyt małe. Duże fundusze, które zajęły krótkie pozycje na akcje CDR... > > Wszystko może się zmienić dopiero po wydaniu dodatków do gry. I tych bezpłatnych i tych płatnych, które będą budować markę i przynosić pieniądze. > > Coś spoza wycinka twojej jaźni. > Musisz pozostać w swoim ułomku jelita i nie prosić mnie o atencję, bo masz za mały na nią rozumek. >
Szkoda nawet komentować takich wypowiedzi. Bez argumentów, inwektywy. A myślałem, że jesteś bardziej inteligentny. Ale...? Porażka.
Dnia 2021-08-30 o godz. 20:43 ~jarek222 napisał(a): > Dnia 2021-08-30 o godz. 20:32 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > > Dnia 2021-08-30 o godz. 20:27 ~jarek222 napisał(a): > > > Dnia 2021-08-30 o godz. 19:53 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > > > > Śladami Larssona > > > > Pisałem tu o DNA popkultury! > > > > > > > > > > Coś zażywasz ostatnio? Jakieś leki antydepresyjne? > > > Cyberpunk ponoć jest bardzo dobrą grą. Ale wszystko poszło nie tak jak powinno. Chcieli ją sprzedać na starsze konsole, choć nie wytrzymują jej sprzętowo - za słabe są. Gra była wycofana ze sklepu Sony, ostatnio wróciła. Zyski z gry są duże, w porównaniu do Bloobera to kosmiczne. Ale.... w stosunku do oczekiwań rynku zbyt małe. Duże fundusze, które zajęły krótkie pozycje na akcje CDR... > > > Wszystko może się zmienić dopiero po wydaniu dodatków do gry. I tych bezpłatnych i tych płatnych, które będą budować markę i przynosić pieniądze. > > > > Coś spoza wycinka twojej jaźni. > > Musisz pozostać w swoim ułomku jelita i nie prosić mnie o atencję, bo masz za mały na nią rozumek. > > > > Szkoda nawet komentować takich wypowiedzi. Bez argumentów, inwektywy. A myślałem, że jesteś bardziej inteligentny. Ale...? Porażka. >
Ile ty klas skończyłeś? nie odróżniasz dopełniacza od celownika? specjalisto od pomiaru inteligencji
Dnia 2021-08-30 o godz. 20:56 ~jarek222 napisał(a): > Dnia 2021-08-30 o godz. 20:46 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > > > Ile ty klas skończyłeś? > > nie odróżniasz dopełniacza od celownika? > > specjalisto od pomiaru inteligencji > > > > I dalej inwektywy... > > Nie będę tego stosował, bo to bardzo niski poziom.
więc zamilcz, bo na żadnym poziomie niczego nie wnosisz poza łamaniem języka polskiego
Dnia 2021-08-30 o godz. 19:53 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Śladami Larssona > Pisałem tu o DNA popkultury! >
Poza tym ten wątek nie jest dla ciebie, bo niczego nie zrozumiesz tabako. Jest tylko dla jednej osoby z tego forum i ona pdp zrozumie. Gdy zrozumie, to napisze imię.
Ależ rozumiem misu ale odstaw już te opiaty, przestań uciekać od rzeczywistości na forum bankiera i wracaj do domu. Twoje dzieci czekają, małe mroczniątka.
Dnia 2021-08-30 o godz. 22:41 ~zonamrocznego napisał(a): > Ależ rozumiem misu ale odstaw już te opiaty, przestań uciekać od rzeczywistości na forum bankiera i wracaj do domu. Twoje dzieci czekają, małe mroczniątka.
no i taka uwaga - nie potrafisz policzyć do tylu, ile domów utrzymuję.
Wracaj do domu mroczuś i przestań już męczyć tych ludzi na forum.
Ubzdurałeś sobie że jesteś jakąś ikona w internecie,
bo jesteś nikim w realnym świecie.