Na var rusza i spada. Zauważcie obroty... Zdążyłem uciec przy 2.20 i 2.15 pod 1listopada. Teraz odkupuję powoli. Ovid kupiłem wczoraj i czekam na niższe wyceny. Chyba zmierzamy na niższe kapitalizacje.
Znów piwem z biedry się zaprawiles?ty kasy nie masz bidolu o jakich akcjach ty miauczysz?wielonikowcu ?przed chwilą pytałeś czy na varsaw będzie 3 zł buahhha japa
Mam i dobralem dzisiaj niewielki pakiet . Fajne studio , Metamorphosis uwazam za bardzo udany tyt. ( pod wzgledem wizualnym ) , moze sie nie sprzedal , ale gry na pewno potrafia produkowac. Zbierac i czekac na pierwszy komercyjny sukces.
Mamy kolejna polska spolke ze sporym sukcesem sprzedazowym , lock upem na ponad 84% akcji i mocnym akcjonariatem. Po wczorajszej przecenie -20% i kapitalizacja na poziomie 130mln , jest to perelka na przyszly rok. Render Cube , warto sie zainteresowac :)
Cherry pokazał co tzn gaming ,jednakowoż wyrażam przekonanie,że to było małe Miki przy śniadaniu a prawdziwa spekula i kosmos no zgadnijcie gdzie misisczki:))