• Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~posiadacz_akcji [80.49.183.*]
    Wyprzedaż akcji momentami poniżej 20,00zł, a wyniki znacznie lepsze od analogicznego okresu roku poprzedniego, ponadto znacznie lepszy wynik zysku na akcje. Trzymać papier nie sprzedawać, sam posiadam nieco ponad 10 000 sztuk, nie planuje zupełnie sprzedawać.
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~Zakar [41.33.41.*]
    za ostatni kwartał ? Przeciez byly znacznie gorsze !
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~Hafid [178.37.247.*]
    Chętnie bym za ok 7 zł dokupił (ostatnim razem po 6.8 brałem) inwestycja wyśmienita to była
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~Jaro [194.242.52.*]
    Dnia 2021-08-30 o godz. 10:56 ~posiadacz_akcji napisał(a):
    > Wyprzedaż akcji momentami poniżej 20,00zł, a wyniki znacznie lepsze od analogicznego okresu roku poprzedniego, ponadto znacznie lepszy wynik zysku na akcje. Trzymać papier nie sprzedawać, sam posiadam nieco ponad 10 000 sztuk, nie planuje zupełnie sprzedawać.

posiadacz ..., dla uwiarygodnienia prześlij następnym razem część zdjęcia uwiarygadniającego Twoją bardzo mało prawdopodobną tezę (oczywiście wycinek tylko tego faktu bez danych wrażliwych i co nie chciałbyś żeby inni widzieli), no chyba że masz w ciu_ kasy lub taką małą dywersyfikację lub technikę czerpania zysku z pokaźnych dywidend. Ostatni taki mocny :-) zysk za 2Q był w 2018 r. (kurs na 30.08.18r ok. 8,5 a na 11.09.18r 5,24 czasami historia lubi się powtórzyć, może nie do tych poziomów, ale spadek % może być realny. Długoterminowo (min. pow. 5 lat) jednak polecam, chyba że wycofa się z dywidend na inne cele.
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~adam [194.181.82.*]
    to nie sprzedawaj ,z wiatru ile zarobili
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~axaa [188.146.225.*]
    Dnia 2021-08-30 o godz. 10:56 ~posiadacz_akcji napisał(a):
    > Wyprzedaż akcji momentami poniżej 20,00zł, a wyniki znacznie lepsze od analogicznego okresu roku poprzedniego, ponadto znacznie lepszy wynik zysku na akcje. Trzymać papier nie sprzedawać, sam posiadam nieco ponad 10 000 sztuk, nie planuje zupełnie sprzedawać.

Masz 10K akcji a nie wiesz podstaw.Spólka płaci dywidendę z zysku JEDNOSTKOWEGO NIE SKONSOLIDOWANEGO.A tu była strata na wyniku netto w 2gim kwartale (-0,670mln euro) .Stąd wyprzedaż
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~qwer [193.33.174.*]
    Axaa sprzedałeś już wszystko?
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~Tomek [176.114.237.*]
    w końcu sensowna wypowiedź
  • Re: Dziwna reakcja rynku na wyniki Autor: ~obs [91.205.90.*]
    Każdy zrobi jak mu się podoba. Jednak obrót 80 000 sztuk zrobił na mnie wrażenie. Ja zgadzam się z kolegą, który może nieco nerwowo zalecał trzymanie przy małym pakieciku. Wcześniej pisałem, że ktoś zbiera i dzisiaj wyraźnie widać. Papier jest pełen niespodzianek, ale do tej pory dywidenda nie zawidła. Nie zakładam, żeby zeszli poniżej ubiegłorocznej, choć jeszcze pół roku przed nami. Pozdrawiam dzisiejszych sprzedających. Ja nie dokupowałem, ale pewnie po drodze mi z dzisiejszymi nabywcami.
[x]
INTERAOLT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.