Mam nadzieje, że zdajecie sobie sprawę z tego, że to może być ostatnia podbitka i wyniki pod to, aby KOLESIE mogli sprzedać akcje za lepszą cenę. Po tym nastąpi ukazanie prawdy, że "król jest nagi", po czym nastąpi RESOLUTION. Nie sądzę, żeby wszystko było takie ŁATWE i PROSTE jak się wam wydaje. Ta spółka nie jest wcale w dobrej kondycji i trzeba wziąć pod uwagę, że jutro możecie się obudzić z 0zł. Sam mam akcje, ale niewiele - traktuję to jako los lotto.
Rozsądnie jest realizować zyski, oczywiście nie przez sprzedaż wszystkich akcji, ale uśredniając np. dzisiaj 20% akcji, jutro 20% akcji itp. to co się dzieje to bańka.
Dnia 2021-08-30 o godz. 10:11 ~FFF napisał(a): > Mam nadzieje, że zdajecie sobie sprawę z tego, że to może być ostatnia podbitka i wyniki pod to, aby KOLESIE mogli sprzedać akcje za lepszą cenę. Po tym nastąpi ukazanie prawdy, że "król jest nagi", po czym nastąpi RESOLUTION. Nie sądzę, żeby wszystko było takie ŁATWE i PROSTE jak się wam wydaje. Ta spółka nie jest wcale w dobrej kondycji i trzeba wziąć pod uwagę, że jutro możecie się obudzić z 0zł. Sam mam akcje, ale niewiele - traktuję to jako los lotto.
Bez jaj rzadnego resolution nie będzie ale nie dadzą tak bez karnie zarabiać w końcu to spadnie na jakiś czas ktoś w końcu zostanie z ręką w... Tylko nie bierzcie pożyczek pod te akcje bo i to słyszałem bo tragedia życiowa gotowa przez pazere a litości giełda nie ma
Jeśli ktoś z dobrego serca namawia Cię do kupna po 200 % wzroście, to uwież mi ,że ma wtym cel ,aby napełnić sobie portfel.Czemu odradzali kupno przy 16-18-20-22 groszach ,a teraz nawołują do kupnato aby kieszenie sobie napchać.
Dokładnie i dziś można się było o tym przekonać. Jeśli ktoś z dobrego serca namawia Cię do kupna po 200 % wzroście, to uwież mi ,że ma wtym cel ,aby napełnić sobie portfel.Czemu odradzali kupno przy 16-18-20-22 groszach ,a teraz nawołują do kupnato aby kieszenie sobie napchać.
BIEDNI RODACY NIE KUPUJCIE TYCH AKCJI I SPRZEDAJCIE SZYBKO PANU LESZKOWI ZA GROSZE. NIE MOŻECIE ZAROBIĆ NA NICH BO JA STRACIŁEM JAK KUPOWAŁEM PO 10ZŁ I SPRZEDAŁEM PO 25GR. NIE MOŻECIE ZAROBIĆ !!!!!!!! MUSICIE SPRZEDAĆ BO MI ŻYŁKA PĘKNIE, TRZĘSĘ SIĘ CAŁY Z NERWÓW I ZAZROŚĆ JEST OGROMNA!!!!! MARTWIE SIĘ O WASZE PIENIĄŻKI NAPRAWDĘ !!!!! SPRZEDAWAĆ !!!!
Jeśli macie trolować zachęcam do większego wysiłku. Zbyt łatwo olewam posty jednozdaniowe "kosmos j.w" "zwała uciekać". Upraszam o trolowanie na spadki i wzrosty pełnymi zdaniami bez wykrzykników i innych CapsLocków i podbijania starych postów byle zagłuszenia robić. Dziękuję. Miłego dnia