• Due intelligence. Autor: ~SCP [37.47.25.*]
    Ten proces zwyczajowo trwa 2- max 3msce.

Dodatkowo głównie oceniana jest tu perspektywicznosc biznesu pod kątem możliwości rozwoju i zastosowania (A tu scp jest mocne).

Podsumowujac - Prawdopodobieństwo poznania 3cyfrowej liczby w usd jeszcze w tym roku- wg mnie znacząco wzrosło:)

Jest dobrze :)
  • Re: Due intelligence. Autor: ~Maniek [5.184.202.*]
    Ja myślę, że to w EUR będzie :)
  • Re: Due intelligence. Autor: ~Rad [83.8.1.*]
    Perspektywiczność to sobie mogą zbadać w 2 dni i bez żadnych listów. List podpisali bo ich spółka prosiła, żeby mieć co w ESPI napisać, żeby wyglądało że coś się dzieje jak nic się nie dzieje.
  • Re: Due intelligence. Autor: ~Czytelnik [83.24.91.*]
    Dzieje się to samo o czym była mowa już wcześniej ale zostało przelane na papier bo takie jęczące trolle jak Ty marudzą że spółka o niczym nie informuje.
  • Re: Due intelligence. Autor: ~xyz [77.79.251.*]
    Biorąc pod uwagę dosyć wstrzmięźliwą politykę dotyczącą informacji należy brać to co podali wczoraj na poważnie jak dla mnie proces sprzedaży wszedł w bardzo zaawansowane stadium a co do długości trwania due dilligence to myślę że potrwa to krócej, gdyż spółka nie ma praktycznie historii tak więc do sprawdzenia jest głownie jakośc zabezpieczenia patentowego i potwierdzenie że technologia zostanie w Curiosity diagnostics tak więc nie wykluczałbym przełomu września października
  • Re: Due intelligence. Autor: ~ADS [85.222.82.*]
    Zakładam, że potencjalny nabywca ma już zbadaną maszynkę, wie, jak działa i jakie są jej możliwości. Zakładam też, że warunki finansowe są już co najmniej wstępnie dogadane. To pozwoliło na przejście do kolejnego etapu, czyli badania prawnego spółki. Na pewno będą badane przede wszystkim prawa własności intelektualnej do PCR One (posiadanie przez spółkę praw autorskich i praw patentowych), prawo do wprowadzenia maszynki do obrotu oraz dokumentacja korporacyjna spółki. Jeśli w spółce nie ma żadnego trupa, to należy założyć, że podmiot, który podpisał list intencyjny, kupi całą spółkę. Wygląda na to, że już bliżej niż dalej. Proces due dilligence faktycznie nie powinien trwać długo - zakładam, że w ciągu 2 miesiąca sprawa się zakończy.
  • Re: Due intelligence. Autor: ~Ostrożny_optymista [188.146.255.*]
    Pod warunkiem że ten list nie podpisano z Cormay'em, który też jest globalnym dystrybutorem, to mamy szansę na wzrost kursu.
  • Re: Due intelligence. Autor: ~Haha [5.173.249.*]
    Serio pójdzie poniżej 1000 $?
[x]
SCPFL -1,11% 178,80 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.