Przecież ten b. prezes słowa prawdy w życiu nie powiedział będzie grał w ping - ponga z Chinami , ponoć są w tym dobrzy ha ha ha ha że też ten śmieć jeszcze jest na GPW
Panowie pożegnałem was dzisiaj. Sowity zarobek po tych wielu latach. Zatankowalem dziś za to orco bo przebilo opory w Pradze i luksemburgu...wszystkim zysków życzę
Kojarzyłem skądś to IP tego „chińczyka”:i się nie pomyliłem. Komuch zaczął swoją gierkę, bo myśli, ze mu kurs znów na 1 zeta pójdzie i będzie mógł odkupić a potem te swoje stare zgrane teksty pisać.
Car juz tyle razy „zostawał z nami z resztka akcji”, ze dobrze, ze już ich nie ma.
Macię swoje pare minut, wiec się cieszcie. Pogadamy kiedy skup wróci. i nikt piasku w szprychy nie będzie sypał.
Popatrz na IP. Superczesiek ma to samo IP co komuch i chińczyk. To gnida pisowska podszywająca się pod różne Nicki. Oni to mają we krwi, najpierw nabożeństwo a potem ......
~Dedalus, niedługo sami zostaniemy na placu boju, ale mnie to bardzo cieszy. Grupa rozwija się i będzie szybować z lekkością, jak piórko na wietrze :-)
Mysle, ze to bardzo dobrze, ze zostaniemy sami. To jest potrzebne, żeby starzy wyszli, bo z nimi nie da sie tworzyć nic nowego na tym wątku, bo wszystko zgnoją i będą wiecznie wracać do starych spraw. To IR Pmpg tez przestało pisać jak zostali zabluzgani.
Tak jak wielokrotnie pisałem - stare sprawy zniknęły, bilans wyczyszczony. Przyszlosci nie znamy, ale zagrożeń zbyt wielu nie widać a szanse sa. Przede wszystkim spółka widać, ze ma znów energię i pieniądze. Wróci skup to odbierze resztę akcji od zniechęconych, choć nie wydaje się, żeby ich jeszcze wielu było (tych powieszonych powyżej 6 zł w lutym ).
Wakacię się koncza, nowe ograniczenia się pojawia. Ludzie znów wróca do netu. A tam nasze dzienniki będą biły kolejne rekordy wejść i interakcji. :)