Ale i tak wasze naganianie trafia w próżnię, bo kto miał oddać, już oddał. Zostało kilkanaście-kilkadziesiąt osób, głównie kontrarianie, które tak jak ja będą was systematycznie skubać. Sami zaraz stwierdzicie, że dalsza gra na spadki nie jest warta świeczki. Zegar tyka: tik-tak, tik-tak.
Obstawiam, ze tych którzy brali do 5 zl nie ma już zbyt z nami. Za duża pokusa skashowania zysku przy takich nieuzasadnionych spadkach. Ja przy 100% z miłą chęcią przekazałbym pałeczkę kolejnej ekipie inwestorów.
Jestem z zakupem po 4 , a także po 8 i myślę, że takich jak ja, jest wielu. Kusiła sprzedaż przy 13, ale jak to z chciwością - myślałem, że dobijemy do 15-16 i tam założyłem TP. No cóż, łatwo mi to pisać bo jestem ok. 70% na +, ale myślę że prędzej czy później tam dojedziemy.
Dnia 2021-08-27 o godz. 08:12 ~bob napisał(a): > Jestem z zakupem po 4 , a także po 8 i myślę, że takich jak ja, jest wielu. Kusiła sprzedaż przy 13, ale jak to z chciwością - myślałem, że dobijemy do 15-16 i tam założyłem TP. No cóż, łatwo mi to pisać bo jestem ok. 70% na +, ale myślę że prędzej czy później tam dojedziemy.
Jeśli piszesz prawdę to takich jak ty jest najwyżej kilka osób. Wystarczy spojrzeć na dzienne wolumeny z ostatnich kilkudziesięciu sesji. Średnia cena zakupu aktualnego ,,akcjonariatu'' z free float'' znajduje się w przedziale 10-12 zł.
ci co brali po 6 , 7, 8 nie mają się co obawiać tyle będzie zysku na akcję na koniec roku a ci co brali po 12 zaraz będą na plusie i też nie mają się czego obawiać przy c/z 2