Jw. Enter zysk będzie miał taki sam jak w 2019 r. a tutaj znajdują się tacy co oddają za śmieszne 33 ? Po dobraniu średnią mam 23.18 ale nie zamierzam oddać taniej niż 45. Część oddałem między 42-44 ale teraz można spokojnie dobierać, nie sprzedawać.
Moim zdaniem cena akcji jest sztucznie kreowana. Ludzie między sobą sprzedają akcje celowo zanizajac jej cenę. Dziś minimum było 31,50 tylko kto za tą cenę sprzedał i po co?
masz 100% racji ktoś siadł i steruje kursem bo kupowali w okolicach 40 zł i teraz jedynie dobierają, a nie oddadzą. Grają na wymęczenie ale mnie to nie rusza spokojnie dobrałem i mogę czekać nawet rok bo wiem że zarobię sporo.
o jakim ty ryzyku opowiadasz ??? No chyba nie o tej śmiesznej niewidocznej pandemii na której zarabiają miliardy opowiadając głupoty o jakiś płynach ha ha ha. Nie mam zamiaru być królikiem doświadczalnym, a latałem z ENT w 2020 r kilka razy na wczasy i w 2021 r. również leciałem z nimi kilka razy na wczasy i zawsze były pełne samoloty. Zysk teraz będzie porównywalny z 2019 r. więc jestem spokojny bo latają na 110 %. Całe szczęście, że wierzących w jakiś srowid i w mikołaja jest coraz mniej i samobójców dających sobie coś wstrzykiwać też już nie ma.
Obyś dożył starości bo znam kilka osób co po tym płynie wylądowały w kostnicy, a jeszcze x osób po pierwszym strzale wylądowało w szpitalach. Natomiast mądrzejsi po pierwszym dali do podpisania lekarzom i pielęgniarką dokument i co ? Nagle jak i lekarzyna tak piguła powiedzieli do widzenia nie zaszczepimy Panią ha ha ha. Taki bezpieczny ten eksperyment, a co będzie za jakiś czas z wami to się okaże ??? Nie twierdzę, że nie wypuścili jakiegoś syfu. Twierdzą, że nie jest taki groźny, a popatrz ilu ludzi umierało na grypę wcześniej.
Wiesz dlaczego nie zamknęli spożywczych i ekspedientki nie chorowały, a np. sklepy budowlane i odzieżowe pozamykali. Gdyby zamknęli spożywcze to ludzie wyszliby na ulicę, a tak to panowali nad tłumem.W żadnym sklepie nie byli zarażeni bo rzaden nie został objęty kwarantanną łącznie z klientami. Natomiast te testy to jest dopiero ściema !!! Wiesz jak wyglądało testowanie w normalnych krajach gdzie wiedzieli jaka to fikcja. Cały samolot tzn. ok. 200 osób było testowane w około 0,5 godziny z końcówki nosa, a nie jak tłuki w Polsce mózg chcą wyciągać.
Takich i innych przykładów mógłbym podawać ci setki, ale co z tego jeżeli oglądasz TV i wierzysz w mikołaja dalej. Włącz myślenie !!!
masz rację nie ważne ile osób w samolocie bo czarter rządzi się innymi prawami. Natomiast chodzi o umowy z biurami które podniosły ceny o 100% a i tak mają klientów full. Ten co pisze o zadłużeniu niech się rozpędzi a ściana sama go znajdzie.Proponuję zapoznać się z spółką zyskami, dopłatą z rządu itd. Niestety tacy frajerzy już nie mają siły przebicia ponieważ nawet marcowi poszli po rozum do głowy i pierwsze zapoznają się a później inwestują nie czytając takich głupot
Jak tak zadluzenie się czyje? Kiedy i jak zamierzaja splacic te 300 mln strat za 2020/2021? Beda w stanie obsluzyc zadluzenie jak stopy wzrosna skokowo!
Mógł Ci się sfajczył chyba. Pożar wywołał bagaż, w którym znajdowała się power bank. Awaria silnika to zupełnie inna sprawa, takich awarii jest setki dziennie. Według większości liń awaria jednego silnika nawet nie powoduje awaryjnego lądowania tylko lecą według planu do docelowego lotniska. Enter ma taką politykę, że pomimo możliwości lecenia bez jednego silnika, wolało bezpiecznie wylądować na najbliższym. Jeżeli inwestor sugeruje się informacjami z Onetu to brawo
Jasne, a przy utracie dwóch zmieniają się w szybowiec i pod chmurkami też lecą do lotniska docelowego podczas gdy wszyscy pasażerowie śpiewają szanty. Co za brednie. Idź na targu do kartofli naganiać.
Masz akcję tej spółki i nie masz pojęcia o tej branży czy tylko tak sobie piszesz ? Przy odpowiednich procedurach lot na jednym silniku nie jest niczym niezwykłym. Poczytaj sobie opinię pilotów na temat takiej sytuacji.
no przecież nie masz akcji tylko pisanie ci pozostało więc pisz brednie dalej typu sprzedałem, zadłużenia, silniki itd. Ja chętnie dokupuję jak takie coś wychodzi z nory i pisze takie głupoty.