A tam w obrocie 1.2 mln a tutaj 0.4 mln licze ze ktos kiedys zrobi tu cos fajnego bo spolka nie ukrywa ze zmienia profil dzialalnosci i szukaja inwestora
Inwestora? Chyba jelenia, a najlepiej całe stado. Jednego postomatu nie mogą ogarnąć a chcą, żeby ktoś dał im 3 mln bez przejęcia kontroli nad firmą. Jakby to przejmował jakiś January, niekoniecznie ten, to przecież nie zostawi im kontroli, ani nie pozwoli na to, żeby sypali swoimi akcjami. Nie po to tacy jak January robią takie przejęcia, z których jednak częściej nic nie wynika.
Easycall miał mniejszy ff niewiele ponad 200k akcji tutaj ponad 500k.
Tutaj też doczekasz się tych 15-20 pln i wg mnie wcześniej niż za 2 lata.
Co do postomatu, to poczekajmy jeszcze ze 2-3 tyg. Wg raportu chcą to ogarnąć w tym miesiącu.
Szukają, próbują, trochę im z tym schodzi ale jeśli wypalą postomaty z opcją pobrania, z dostepem dla wszystkich kurierów i przekazy, to 20 pln będzie mało.
Masz rację, wg statutu jest 454 546 akcji zwykłych na okaziciela serii B.
Jednak nie jest to spójne z raportem, w którym podane jest 552 296 akcji serii B.
Niemniej jednak jest to 2x więcej niż na ECL.
Nie bo tam jest 330 k ff a tutaj 0.45 ale tam jest dopuszczonych 1.25 mln a tutaj tylko te 0.45 z czego duza czesc juz zebrana i z sesji na sesje podaz sie kurczy
Tez siedzialem na ECL i wiem co pisze.
Akcje dopuszczone do obrotu nie oznaczają, że JC nagle wysypie to w rynek.
Poza tym napisalem, ze ECL "miał" ff ok 200k w momencie zmian i wzrostu kursu na 16 pln.
Dopiero ff zwiększył się przy informacji o wejściu JC, bo prawdopodobnie wysypał resztę Kicinski.
Na FPO wczoraj zamknelismy się na rocznych maximach i to bez informacji że spółki.
Kto chce to trzyma, bo wydaje się że jesteśmy na początku wzrostów.
Tak jak piszecie obecnie ff jest znikomy.
Tak ja trzymam mam niewiele dlategi nie kusi mnie zeby sprzedac wole poczekac az cos sie z tego porzadnego urodzi co do inf to musza podac o postomatach z kim robia system cash2go itd a moze bedzie niespodzianka i wejdzie ktos znany? Nie warto sprzedawac na tym poziomie ktos zbiera od wielu sesji nie po to zeby zarobic 2-3 pln byloby mu trudno wysypac papiera na tak slabo plynnym rynku
Przyznam, że wczorajsze zamknięcie na rocznych maximach zupełnie mi umknęło. Jakoś cały czas pamiętałem ten roczny szczyt powyżej 5,50. Może jak ten postomat postawią to będzie szansa na zamknięcie się powyżej tego ostatniego szczytu. A może nawet i bez tego.