Walne niczego nie przyniosło, skup się skończył. Teraz pozostaje nam najwyrażniej nudne dryfowanie. Animator dołozył coś jeszcze po 4,72 i jak nikt tego nie weżmie, będziemy tak trwać w nudzie. Liczyłem, że walne coś zmieni, ale się przeliczyłem. Car nam zaniniżył kurs, niestety i musimy się do tego przyzwyczaić. Teraz pewnie znów pojawią sie wpisy "starych znawców tematu" i poczytamy sobie o prezesie. Wytrzymamy to. :)
Dwie albo trzy osoby tu wieszcza wizje jak z kosmosu, przepraszam z Chin. A rzeczywistość jest taka jak na większości pozostałych polskich przedsiębiorstwach (ledwie co zipią i wyprzedaż aby przetrwać, nie dotyczy to oczywiscie monopolistów).
Czytając Twoje posty od razu mi się przypomina Morawiecki i wielkie sukcesy czyli ostatni jego program SOR. Miała powstać Lux Torpeda, promy, polskie drony, żegluga śródlądowa, milion aut elektrycznych, 22 mosty, mieszkania, miliony posadzonych drzew, chyba 150 obwodnic - rząd pokazał, że nie przejmuje się realizacją własnych, szumnie zapowiadanych, planów.
A jest podwojenie długu i dętka.
Juz nic nie zaniżam choć pozostało 1300 akcji. Pozdrawiam z Włoch kto lubi wenecje polecam miasto chioggia 10 km dalej podobny klimat ale ludzi dużo mniej
Car. Dobre podejscie! Sa wakacje zeby odpoczywac. A nie biadolic. Ludzie z pmpg tez teraz maja wakacje, bo od jesieni beda cisnac. Dlatego nic nie nie dzieje, i do wrzesnia nic sie nie wydarzy...
A sam Prezes pewnie teraz intensywnie wizytuje rozne kurorty, w ktore spolka inwestuje.
Takze tylko delaus stoi na strazy - oby spolka odpalila mu jakies akcje w nagrode :) albo chodziaz darmowa prenumerate wprosta :)