Taki przegryw życiowy bo nie miał, nie ma, i nie będzie miał wtopki... i przeczuwam że ktoś mi tego zazdrości... i to nie tylko ten zawistnik niemrawy troll wzrostowy kapciowy pudla Ta/aaa ale i nabzdyczony ksysio również...
Dziś liczę ze będziesz znów kwiczeć na moim z 15 h przegrywie życiowy
Wyjesz ok 10 mcy średnio po liczyć tylko 10 h ile to niepiśmienna i matematyczna miernoto ?
Policzę ci
3000 h kwik kwik
Brudny i sfrustrowany nawet o 3 w nocy komediancie
Hahahaha też się uśmiałem hihihihi...
Muszę tylko przypomnieć co wczoraj ogłosiłem! KONIEC odbicia zdechłego kota! Wiecie niemrawe trolle wzrostowe kapciowe pudla co to dla was oznacza? Hę?
Dnia 2021-08-19 o godz. 08:28 ~Stew napisał(a): > Hahahaha też się uśmiałem hihihihi... > > Muszę tylko przypomnieć co wczoraj ogłosiłem! KONIEC odbicia zdechłego kota! Wiecie niemrawe trolle wzrostowe kapciowe pudla co to dla was oznacza? Hę?
To że będziesz gnił z koszykiem nastawionym żeby brać akcje :)
Dnia 2021-08-19 o godz. 07:35 ~Stew napisał(a): > Dodam tylko, że ja pudlowi nie dam się wydoić z kasy... > > > > Jednak nie skorzystałeś z rady Białego? To okazja bezpowrotnie mija... już ogłosiłem koniec odbicia zdechłego kota...
I stoisz z koszykiem żeby jakaś akcja Ci spadła manipulancie
Dnia 2021-08-19 o godz. 06:45 ~Stew napisał(a): > Taki przegryw życiowy bo nie miał, nie ma, i nie będzie miał wtopki... i przeczuwam że ktoś mi tego zazdrości... i to nie tylko ten zawistnik niemrawy troll wzrostowy kapciowy pudla Ta/aaa ale i nabzdyczony ksysio również...
Taki przegryw że nie ma nie miał itd. a wyje od pół roku o akcje, czy to nie podejrzane