Kolego ja dopiero 4 miesiace temu zaczelem grać, wrzuciłem 50 k zł i się bawię, a szar-ka mam 17k akcji. 35 k zł mam na mabionie ze średnia 61,2zł i jeszcze kilka spółek średnio po 2-3 k zł. Jak Zarobię 30 % do końca roku to zacznę na powaznie, póki co zabawa i nauka, dawca kapitału nie zamierzam być tak jak Ty Biedny jareczku klineczku....
Jareczku po pierwsze nie chwale się niczym, po drugie pokory mi nie brakuje, po trzecie nie wyśmiewam innych ludzi na tym forum. Po czwarte to zarabiam tylko dzięki sobie, ponieważ staram się trafnie analizować spółkę i podejmuje pewne ryzyko, za swój kapitał. To jest giełda i każdy orze jak może, tak samo mógłbym powiedzieć, ze gruby zarabia dzieki mnie... (gdy przegrywam)zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz, bo może Tobie brakuje pokory na tym forum. Pozdrawiam mimo wszystko...
A jesteś przygotowany na kurs 20gr? na United? Jak się nic nie zmieni w ciągu kilku sesji to po odcieciu pp tyle mniej bedzie wynosił kurs po starych akcji. Tu jest spora emisja z prawem poboru i odciecie bedzie bolesne.
Taki tutaj był spokój jeszcze miesiąc temu. A teraz sami znawcy biznesu. Śmiać się chce od tych wpisów które świadczą o celowej nagonce albo rzeczywiście na tej spółce sami amatorzy giełdy.