• BRAWO! Autor: ~STNR [83.30.51.*]
    Winszuje! Przegrałem.
  • Re: BRAWO! Autor: ~Łoffca [46.204.53.*]
    A o co był zakład?
    Gdzie zwycięzca?
  • Re: BRAWO! Autor: ~STNR [46.134.15.*]
    Jak to na giełdzie zakład był o lepsze życie. No nic pozostało tylko dokupowac
    Za 2,20 wezmę. Jak nie to że czekaj taka latka:)))
  • Re: BRAWO! Autor: ~Glapa [213.156.110.*]
    Dnia 2021-08-17 o godz. 11:10 ~Łoffca napisał(a):
    > Za 2,20 wezmę. Jak nie to że czekaj taka latka:)))

tak się zastanawiałem kiedy napiszesz i chciałem zadać pytania, czy te 2.2 do dobra cena?
    Była w zeszłym roku, a spółka jakoś okazji gdzie IT rządzi nie wykorzystuje ...

Na szczęście zostały mi groszowe ilości kupione za część zysków z wcześniejszych realizacji na tej spółce i sobie patrzę z boku. A czemu tak, a no proszę moja subiektywna ocena:)
    pomysł na biznes jest
    branża perspektywiczna
    dofinansowania są
    niby kontrakty też są

to ja się pytam gdzie te wyniki? aaaaaa najważniejsza informacja na ostatniej stronie? hahahahahaha
    zazwyczaj wynik wrzuca się na 1 strone, a potem się opowiada ...a tu piękny raport, piękna opowieść i wynik na końcu....

• Re: BRAWO! Autor: ~STNR [83.30.51.*]
    Opowieści dziwnej treści. Bo my tutaj sobie o 40 groszach opowiadamy jak to strasznie nam życie się popsuło a tymczasem pojawił się nowy akcjonariusz który ujawnił swoje 5%. Czy to ten MG czy nie? Czy to Ty? I ilu jeszcze takich jak ON tutaj siedzi pod progiem. A no i kiedy w końcu dywidenda!
  • Re: BRAWO! Autor: ~Glapa [213.156.110.*]
    Dnia 2021-08-17 o godz. 15:16 ~STNR napisał(a):
    > Opowieści dziwnej treści. Bo my tutaj sobie o 40 groszach opowiadamy jak to strasznie nam życie się popsuło a tymczasem pojawił się nowy akcjonariusz który ujawnił swoje 5%. Czy to ten MG czy nie? Czy to Ty? I ilu jeszcze takich jak ON tutaj siedzi pod progiem. A no i kiedy w końcu dywidenda!

=======================================================================================================

jak to słyszałem ostatnio powiedzenie, że w Krakowie się o interesach rozmawia, a w Poznaniu się je robi.

życzę udanych dalszych rozmów :)
    Zróbcie katharsis. Będzie super git:))))
  • Re: BRAWO! Autor: ~STNR [83.30.51.*]
    Jeżeli to ten Poznań o którym myślimy to już można na kurs nie spoglądać. Lepiej wypić CIECHana wieczorem w parku. ChaCha i jak w Forescie Gumpie zainwestować w firmę produkującą jabłka. Ale to zbyt piękny Krakowski scenariusz. Co mi Panie dasz? W ten niepewny czas...

• Re: BRAWO! Autor: ~Glapa [5.173.232.*]
    Glapa to niewybarwiony leszcz, w ramach by nie mylić mnie z zarządcą banku naszego:) wiec bym z kursem moich wypowiedzi nie łączył.
    Napisałem moją opinie jedynie, a kolega się spiął :) spółka fajna powtarzam:) tyle, że coś nie chce zaskoczyć...siedziałem rok, może krótko....pewnie tak, zwyczajnie mnie nie przekonała, czym podzieliłem się na forum...mogę? czy tylko wy stare wygi macie prawo?
    Ale jak leszcz sprzedaje, to zaraz będzie sławetna warszawska bananowa dzida:)
    strach pomyśleć jak robi to plankton taki jak ja :D
    Niektórzy tu jednak zarobili. Chwalą się nawet że nie jeden raz.
  • Re: BRAWO! JABŁKA W TYM ROKU Autor: ~Łoffca [37.30.33.*]
    ZAJE...B ISTE:))))
    Zimowki to dopiero będą:))))
    @Glapa odpowiedź Ci winnam
    Brałem po 1,20-1,60. Po 2,20 tylko za kieszonkowe. Grunt to być we właściwym miejscu i we właściwym czasie.
    ..
  • Re: BRAWO! Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    Teraz musza zarobić Ci co biorą między 2,5 - 3 zł
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.