Autor watku kupil 40 tys akcji farm51 w sredniej cenie 20 jeszcze kiedy observator naganial na PCF a potem powiekszyl o kolejne ponad 40 tys sztuk na konsolidacji w okolicy 53. Autor watka ewidentnie potrafi lepiej inwestowac niz ty.
Autora watka irytuje trol master z waszego forum o nazwie observator ktory najbardziej aktywnie naganial na pcf kiedy byl najgorszy moment na wejscie w pcf i najgorszy na wyjscie z farm51. Prosze zabierzcie go do siebie i niech pisze tylko na spolkach ktore mu sie podobaja!!!!
Podbije bo warto. Powiedzcie mi po co pcf robil emisje w takiej smiesznie niskiej wielkosci? Czy to pudrowanie trupa? Czy nie lepiej bylo sobie odpuscic? Przeciez skoro sa pewni dobrych wynikow w raporcie to czy nie powinni byc spokojni ze kurs wroci tam gdzie powinien? Zamiast emisjami probowac uspokoic skcjonariuszy?
L a co oni są nie spokojni - jakoś nie widzę żeby jak na WW3 wstawiali licznik i nie opłacali Lurgeskiemu spadających kapci. Ba nawet nie wyznaczyli Pana od propagandy żeby chuchał na leszcza. Nawet wodzu nie roztaczał na czacie fajerwerków tylko jakiś taki jakby mu nie zależało albo miał to gdzieś.
L195 albo słabo znasz spółkę i dopiero pojawiła się w twoim kręgu zainteresowań albo manipulujesz faktami. Dywidenda była obiecana podczas ipo w wysokości 10~20% zysków i taka została wypłacona. Szukanie drugiego dna to albo kompleksy albo próba zastraszenia młodych.
Nie znam spolki. Pierwszy raz o niej uslyszalem jak observator wrecz fanatycznie zaczal na nia naganiac na forum farm51. Tak jak mowilem przesadne zainteresowanie ulicy, timing IPO a potem jeszcze dywidenda zdyskfalifikowaly spolke u mnie. Szkoda mi bylo czasu. Pisze tylko przez trolling observatora na forum farm51. Tym ktorzy przeskoczyli z farmy na pcf polecam wrocic. Moment jest dobry bo jestesmy 20 dni po premierze wisienki na torcie czyli chernobylite a peak graczy dzisiaj byl wyzszy niz w piatek.