• Czas na mocną zieleń Autor: ~Yeti [37.47.181.*]
    Jesteśmy po raporcie, który potwierdził, że rozwój EC2 idzie w prawidłowym kierunku.

Czas na mocną zieleń!
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~Jarko [37.47.215.*]
    Niesamowity wzrost przychodów, kierunek północ obrony
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: aczuk [178.212.47.*]
    Żadne tam hiphip hura, mam bardzo mieszane uczucia.

Gotówkę z kasy zamienili na należności, to pół biedy. Ale względnie wysokie koszty usług obcych obniżają marżę radykalnie, w efekcie wynik - fajnie, że na plusie - jednak daleko poniżej moich oczekiwań.
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~Jarko [37.47.215.*]
    A czytałeś raport czy tylko cyferki? Dobrze przeczytać przynajmniej z czego te liczby się biorą i wtedy dyskutować
    Przybliż światu Jarko w paru zdaniach, proszę.
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~Yeti [37.47.187.*]
    Aczuk, jak spółka będzie zarabiać tyle, ile Ty oczekujesz, nie będzie chodzić po 3 tylko po 10
    Sęk w tym, że chciałbym to zobaczyć Yeti.

Wyniki za któryś kwartał z rzędu wyglądają jak kręcenie się wokół własnego ogona.
    A wielkie projekty, wielkie marzenia pompatyczne bez zmian, bez mrugnięcia powieką.
    Trochę mnie już to czekanie słabi. Nie wiem czy szefostwo nie ma problemów ze stąpaniem po ziemi.
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~Yeti [37.47.187.*]
    Aczuk, czytaj raporty ze zrozumieniem - a będziesz miał w sobie więcej radości.
    Spółka cały czas zarabia przez co udowadnia, że posiada bazę, grunt, korzenie - potrzebne pod wzrost.
    Takie komentarze jak Twoje na pewno jej nie pomagają. Jeśli masz zamiar tak dalej marudzić to po prostu już więcej nie kupuj.
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~Jarko [31.60.241.*]
    Powiem więcej sprzedaj lepiej wtedy to co masz. Myślę że więcej niż ja jest chętnych do zbierania akcji, nie mowiąc już o tym jak ostatnio ktoś do 2.3 zbił i szybko to zostało wyzbierane. Sprzedaj i pobproblemie albo przczytaj uważnie raport, moim zadaniem nie jest streszczanie raportow wszystkim interesariuszom...
    @ "moim zadaniem nie jest streszczanie raportow wszystkim interesariuszom..."

Oczywiście Jarko, że nie jest ani Twoim zadaniem, ani streszczanie raportów, ani wszystkim.

Dla dobra jednak tej rozmowy jakieś minimum uprzejmości i kilka zdań na podparcie swojej oceny chyba nie kosztowałoby Cię aż tak dużo? Już nie chodzi o mnie, wielu forumowiczów mogłoby z tego skorzystać.

Pozdrawiam.
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: aczuk [178.212.45.*]
    No i powiem Wam, że ta zieleń to mi dupsko normalnie urwała w poniedziałek.

Natchniony Waszym optymizmem w tym szalonym tratowaniu sam zrobiłem ponad połowę obrotu dziennego.

Chciałbym Was kiedyś móc przeprosić za te słowa, ale na razie lipa.
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~lol [193.239.59.*]
    ... a im się Hameryka marzy :)
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~Yeti [37.47.154.*]
    Ludzie są na wakacjach.
    Stąd małe obroty.
    Tu wystarczy iskra, aby ruszyć na północ.
  • Re: Czas na mocną zieleń Autor: ~lol [217.97.79.*]
    Też bym chciał mieć rok wakacji...
[x]
SEDIVIO -1,00% 9,90 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.