Żadne tam hiphip hura, mam bardzo mieszane uczucia.
Gotówkę z kasy zamienili na należności, to pół biedy. Ale względnie wysokie koszty usług obcych obniżają marżę radykalnie, w efekcie wynik - fajnie, że na plusie - jednak daleko poniżej moich oczekiwań.
Wyniki za któryś kwartał z rzędu wyglądają jak kręcenie się wokół własnego ogona.
A wielkie projekty, wielkie marzenia pompatyczne bez zmian, bez mrugnięcia powieką.
Trochę mnie już to czekanie słabi. Nie wiem czy szefostwo nie ma problemów ze stąpaniem po ziemi.
Aczuk, czytaj raporty ze zrozumieniem - a będziesz miał w sobie więcej radości.
Spółka cały czas zarabia przez co udowadnia, że posiada bazę, grunt, korzenie - potrzebne pod wzrost.
Takie komentarze jak Twoje na pewno jej nie pomagają. Jeśli masz zamiar tak dalej marudzić to po prostu już więcej nie kupuj.
Powiem więcej sprzedaj lepiej wtedy to co masz. Myślę że więcej niż ja jest chętnych do zbierania akcji, nie mowiąc już o tym jak ostatnio ktoś do 2.3 zbił i szybko to zostało wyzbierane. Sprzedaj i pobproblemie albo przczytaj uważnie raport, moim zadaniem nie jest streszczanie raportow wszystkim interesariuszom...
@ "moim zadaniem nie jest streszczanie raportow wszystkim interesariuszom..."
Oczywiście Jarko, że nie jest ani Twoim zadaniem, ani streszczanie raportów, ani wszystkim.
Dla dobra jednak tej rozmowy jakieś minimum uprzejmości i kilka zdań na podparcie swojej oceny chyba nie kosztowałoby Cię aż tak dużo? Już nie chodzi o mnie, wielu forumowiczów mogłoby z tego skorzystać.