• Zaraz obroty spadną Autor: ~Gejming_srejming [176.109.48.*]
    Ostrzegam, zaraz obroty będą jak w warzywniaku i ugrzezniecie tu na lata. Będzie jak na Drageus czy Gaming Factory. Wiem bo siedzę tam umoczony od miesięcy
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: marqqo [95.155.115.*]
    od miesięcy ??????????
    to w jakiej cenie nabyłeś te akcje ?
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Skinhead [77.111.245.*]
    Słuchaj cymbała :-P
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Gejming_srejming [188.147.103.*]
    Co to za zdziwienie?! Miesiące minęły. Drageus średnia 6,6, GF średnia 15. I cały czas równia pochyla, obroty zerowe, nawet nie ma jak z tego wyjść. Czekam na spekulacyjne odbicie jak pustynia na deszcz i wywalam śmiecie. Tu będzie to samo, parę dni po debiucie i handel zamiera, ten sam scenariusz. Tam to jeszcze chociaż debiut mieli na plus.
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Skinhead [77.111.245.*]
    Trochę obie spółki wskaźnikowo się różnią ,choć obie idealne do ordynarnej pompy drageus 5 mln market kapu idealny do korby może zacznę skup dzięki za typa
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Anetka [37.47.25.*]
    Moda na gry zapewne wróci jestem w grach od około 6 lat i rynek ten rozwija się dynamicznie wielu wróżyło zapaść odwrócenie rynku jednak on mi przynajmniej zawsze dawał zarobić po prostu trzeba być cierpliwym w 2017 tez był wysyp spółek growych np Qubic games moja średnia cena zakupu to okolice 1,8 i kilka lat kiszenia jednak sprzedaż w 2020 dała mi b.dobra stopę zwrotu i teraz zbieram takie spółeczki jak ovid punch sonka na longa pozdrawiam
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Gejming_srejming [176.109.48.*]
    No i handel zamiera, tak jak przewidziałem, a nawet szybciej niż się spodziewałem. Ostrzegam dalej, to kolejna wydmucha, 4-5 gier rocznie, parę baniek w kasie itd... wszystko to powtarzający się schemat. Pisanie bajek i łapanie leszczy w debiucie to jest to czym się zajmują
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Leszczu [77.111.245.*]
    Słonego weź to może się uspokoisz
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Gejming_srejming [176.109.48.*]
    o ty frędzlu jeden, czego się odzywasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia...
    ...zboczeniec, będzie mi tu o słonych pisał...
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Gejming_srejming [176.109.50.*]
    Ostrzegałem, może ktoś się posłuchał i uratował kapitał. To jest nawet gorsza spółka niż początkowo zakładałem...
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Ania [31.0.94.*]
    A ja tam jestem dobrej myśli :)
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~J-23 [46.205.192.*]
    Gaming nie jest zły, o ile się świadomie inwestuje, a nie daje się podpuścić tak jak choćby ostatnio na "Succubusa' czy na bajanie, że "Spólka wzrośnie bo jest tania i ma niski FF"
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Goral [89.64.188.*]
    Łobrotu to dawno nie ma
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Wiarus [89.187.179.*]
    Chłopcze wyhamuj bajere .i nie zarażaj innych swoją świadomościa idź pisz na tych spółkach gdzie zarabiasz miliony i tam pisz .w ogóle to ty nie pracujesz tylko 24 h dyżur na forumie?wiesz ile takich wpisów w życiu czytałem jak twoje??inwestuje w gaming od ,10 lat forever,ddi,kubik gdybym słuchal takich wpisów to oddałbym np fora kupionego po 28gr za 50...a nie za....:)nie pozdrawiam
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~zigi [85.221.157.*]
    Mam 400 akcji i chcę sprzedać po 1.68 zł. Ciekawe kiedy mi się to uda. Pozdrawiam wszystkich którzy też chcą na tym zarobić.
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Filmowka [31.0.71.*]
    Wiarus odkupi to inwestor
  • Re: Zaraz obroty spadną Autor: ~Alibaba1000 [77.111.245.*]
    Filmówka vel Greg vel J23 słabo naganiasz!!!możesz docisnąć misiu?
  • do baby Ali Autor: ~J-23 [46.205.192.*]
    Ale wiesz, że masz paranoję? Jeśli nie wiedziałeś to wiesz. Nie wiem kto to Filmowka, za to mój nick "J-23" + IP to samo, można spokojnie znaleźć na forum Baked Games, posty między 14.09-21.09, w tym odpowiedzi, pod wątkami usera Jarl .

Można zerknąc na jakiś poziomach miałem kupione akcje, co pisąłem o spółce (ze warto kupić bo ma potencjał i wzrośnie) i za ile, niedługo po 21.09 je sprzedałęm. Potem mozna wejść na forum Drago i poczytać moje posty, jak zachwalełem spółkę przy kursie w ok 80zł (kupiłem za 82 zł) i można sprawdzić, że już wzrosłą (na razie trochę, ale jest na plus) i obserwować w najbliższych dniach/tygodniach, co się będzie działo z kursem. :) A Wy sobie oczywiście możecie siedzieć na dowolnej spólce, widzieć trolli tam gdzie ich nie ma i czekać, aż spekuła podbije wam kurs. Powodzenia.
    Zapewniem że Punchpunk kompletnie mnie nie interesuje, nawet jakby jeszcze zjechał. Ale je jestem przecież gołym trollem na peronie i ciemniakiem, który na niczym się nie zna, więc luz, tak sobie to tłumaczcie. :):):)
  • Re: do baby Ali Autor: ~Alibaba1000 [77.111.245.*]
    Wpisuje twoje IP pierwsza z brzegu opinia o tobie których jest setki i każda ostrzega

MABION
    Notowania spółki
    2021-10-08 17:04:54ZMIANA
    12,55%KURS
    84,30 zł
    IP 46.205.192
    trolarzmira-s2021-09-22 08:21IP 128.127.93.*
    nie dać się oszukać..
  • Ale ty wiesz, że to wyssane z palkca bzdury? Wszystko ok ? ;))) Hm? Autor: ~J-23 [46.205.192.*]
    Jeśli ktoś "ostrzega" przed moim IP to daj link źródłowy do tego posta. To takie trudne, zrobić ctrl+c & ctrl+v ? :)))

Odręcznie to sobie można wkleić/napisać wszystko, nawet ostrzeżenie z Pentagonu..

Wrzuć link do tego "posta z ostrzeżeniem wt mojego IP"
  • Re: Ale ty wiesz, że to wyssane z palkca bzdury? Wszystko ok ? Autor: ~Alibaba1000 [77.111.245.*]
    https://m.bankier.pl/forum/temat/10644611

Marion najpierw pisałeś źle później dobrze jak wrzuci się to ip w google sporo jest zapytań o np Xanax na forach medycznych ....poszperajcie
  • Dobra, dzięki, a wiec odpowiadam. :) Autor: ~J-23 [46.205.192.*]
    Tak, wiem, że to wygląda jakbym to był ja, ale to jednak nie byłem ja, choć ciężko to będzie udowodnić, w zasadzie niemozliwe.

A więc tak -, sprawdziłęm temat i :

1) Faktycznie był taki gościu-troll, o nicku Balon,. 3 pierwsze liczby IP miał takie jak ja teraz :):):)

https://www.bankier.pl/forum/temat_korekta-dopiero-sie-zacznie,49678299.html

2) Okazało się jednak, że mniej więcej w tym okresie, ja miałem nieco inne IP (inna 3 liczba):

https://www.bankier.pl/forum/temat_zlecenie-ukryte-na-15-60,49549339.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-okazja-inwestycyjna,49483671.html

3) A 21.09 miałem już zupełnie inne IP, bo od 20.09 byłem poza domem i pisałem ze smartfona LTE:

https://www.bankier.pl/forum/temat_roznica-miedzy-bkd-a-dragoent-jest-taka-ze,49640073.html
    (akurat co do Drago zmieniłem zdanie i po mocnym rajdzie BKD jednak sprzedałem papier)

W domu byłem dopiero 29.09, no ale tego nie udowodnię, bo oficjalnych dokumentów z moimi danymi nie zamierzam wklejać. :)

Na pewno przed 20.09 nie pisałem żadnych bzdur o Xanaxie bo wtedyt to nie było moje IP, zresztą światłowód w T-mobile mam dopiero od poczatku września 21, wczesniej miałem w Play-a (to też można sprawdzić po moim nicku)

Po 29.09 też raczej nie znajdziesz żadnego trolla z takim IP jak mam obecnie (chyba, że IP zmieniło mi się później, nie chce mi się latać po forum Drago i sprawdzać), tylko merytoryczne posrty.

Co do Mabionu, to jedyny związek jaki miałem z papierem to taki, kiedy na początku marca , chwilę po info o Novavax, poradziłem kumplowi, żeby to kupił i trzymał do jesieni (cała sytuację opisaem zreszta ostatnio w jakimś poście)
    Jak widzisz to nie była zła, rada, podobnie jak moje oceny BKD też były rafne (skoczył szybciej i mocniej niż sądziłem) i nigdy nie naganiałem tam na spadki.
    Zauważ też , że na Punch nie tworzyłem żądnych nowych wątków jak to najczęściej robia trolle, a jedynie odpisywałem konkretntm ludziom jeśli pytali - to co myslę, na podstawie własnych doświadczeń.

Tak czy inaczej sorry, że niesłusznie zarzuciłem Ci nieprawdę, bo faktycznie zbieg okoliczności jest tak dziwny, że masz prawo myśleć tak jak myślisz. :) I sorry za rozpisanie sie, ale trochę tych linków było. D Mam nadzieję, że nie usnąłeś. :D

A czy mam rację czy nie to się okaże za jakiś czas. Życzę powodzenia (bez ironii). :>
  • Podbijam, posty autora wątku wt PPG był prorocze. Autor: ~ziev [46.205.213.*]
    bt
[x]
PUNCHPUNK -7,16% 0,35 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.