Wczoraj i dzis rano GX1 kupowali marzyciele mający nadzieję, że jutrzejsze wyniki będą co najmniej dobre, a dziś GX1 sprzedawali ci którzy wiedzą że jutrzejsze wyniki będą słabe i ze dzis byla jeszcze okazja do wyjscia we miarę dobrej cenie i bez ryzyka kiszenia kasy na kolejne 3 miesiące. Szkoda zawiedzionych nadziei. Pretensje do spółki i insajderow. Ale nie mówcie mi ze po objęciu bessy i na zwiększonym volumenie macie jeszcze jakiekolwiek nadzieje ze spółka pochwali sie jutro czymkolwiek. Nie mam satysfakcji ze mialem i mam od tygodni rację.
Nie powiem co masz domiś bo mi moderator usunie, ale z tego co wiem to objęcia bessy mają objąć całą poprzednią białą świecę a tutaj nie objęło wczorajszego cienia, więc takie twierdzenia można nie powiem o co roztłuc. Poza tym na New connect mając 500 tysięcy można narysować co się chce na wykresie, więc nawet na wolumenie takim jak dzisiaj, który i tak nie jest zbyt duży ogolnie to może nic nie znaczyć. Jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie, a dowiemy się co się będzie dalej działo z kursem dopiero jutro pewnie po 17
Wg mnie wystarczy korpus zakryć, ale co kto woli. Moze i masz racje ze z 0.5m mozna na nc wszystko tylko szkoda ze nie wyrysowali dzis duzej bialej świecy skoro tez mogli. Bez sensu takie pisanie. Mnie dzis gosc zmartwil bo może miec racje i wtedy leżę i pewnie nie tylko ja :(
Ja też oczywiście jestem zmartwiony ale z drugiej strony mam w to wywalone bo ufam sobie, a jak się sparzę to będzie to doswiadczenie ktore pomoze mi w kolejnych inwestycjach.
A ja mam dosyć takich lekcji. Nc jest sterowalne więc kazdy scenariusz jest możliwy. Odebranie akcji tez. Wczoraj na wzroscie a dzis na malej panice i wpisach domisza. Chcial nie chcial wyladowalismy na 5 miejscu goracych spadków na SW.
domisz opowiedz nam jak to jest kibicować z boku? Jakie to uczucie jakbyś chciał coś kupić ale nie możesz sobie pozwolić? To tak się w tobie zbiera, ze musisz wyrzucic to z siebie na forum przez takie wpisy? Jestes jednym z tych co sadza ze im sie nalezy za darmo? Fan socjalu? Nie martw się, za zarobioną kasę zabiorę twoją dziewczynę na fajne wakacje, if you know what i mean. Niech zazna troche rozrywki i luksusu.