oni mieli 5.7mln sprzedazy do klientow zewnetrznych to jak to 42% by odniesc do tej kwoty to ebbida wzrosnie o 2.4mln dla mnie sporo bo beda mieli juz 5.8mln na ebbida a tu mowa o jednym segmencie pewnie malutka w innych segmentach tez jest.
tak, realna wycena na dzisiaj to 50zł a jak wyceniliby przyszlosc to i wiecej. Ale cena jest taka jaka ktos chce zaplacić. Mi wychodzi ze w 4kw oni moga i 5mln zrobic netto. Porownywalem ich ostatnio z vercom to jestesmy conajmniej 3 razy tansi...
Dnia 2021-12-21 o godz. 20:06 ~Konek napisał(a): > tak, realna wycena na dzisiaj to 50zł a jak wyceniliby przyszlosc to i wiecej. Ale cena jest taka jaka ktos chce zaplacić. Mi wychodzi ze w 4kw oni moga i 5mln zrobic netto. Porownywalem ich ostatnio z vercom to jestesmy conajmniej 3 razy tansi...
No, jak Cloud da mi zarobić tyle samo co zarobiłem w tym roku na Vercom... to się nie pogniewam.
Dnia 2021-12-22 o godz. 09:08 ~Konek napisał(a): > Vercom dal zarobić? On cały czas na podobnych poziomach... > > Ja mam 400% na clodzie tylko że siedzę tu i siedzę...