• schemat Autor: ~OLO [188.146.102.*]
    Wygląda, że zgodnie z przyjętym od kwietnia schematem, wykres dobił do 0,23 i teraz powrót w okolice 0,18 i tam znowu podbitka, jeśli oczywiście do tej pory rynki się nie zdecydują na większy ruch i pociągną za sobą p24. Póki co jednak schemat obowiązuje.
  • Re: schemat Autor: ~Dejw [88.156.135.*]
    Bo nie wiem....już prawie połowa sierpnia...dobre infa mogą być w każdej chwili
  • Re: schemat Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Dnia 2021-08-12 o godz. 09:57 ~OLO napisał(a):
    > Wygląda, że zgodnie z przyjętym od kwietnia schematem, wykres dobił do 0,23 i teraz powrót w okolice 0,18 i tam znowu podbitka, jeśli oczywiście do tej pory rynki się nie zdecydują na większy ruch i pociągną za sobą p24. Póki co jednak schemat obowiązuje.

Sprzedałeś, to podziękuj i idź poszukać schematów na innych spółkach, tutaj ich nie znajdziesz :))
  • Re: schemat Autor: ~OLO [46.204.85.*]
    Zgodnie z sugestią, dziękuję:)
    Pytanie na dziś, wybronimy 18g, czy schodzimy na 16 i tam się przypatrzymy sytuacji ogólnej ?
  • Re: schemat Autor: ~Dejw [5.173.96.*]
    I ile ci wpadło papiera? Szok dorobiłes się xD
  • Re: schemat Autor: ~OLO [46.204.85.*]
    NIe ma się co naśmiewać, rozumienie rynku może się przydać. Nic nie zarobiłem, nie mam tych akcji, tak tylko technicznie się przyglądam. Ale skoro koledzy Dejw i Skubas tacy sympatyczni dla mnie, to proszę w kilku słowach wskazać, czemu warto mieć spółkę w portfelu i jakie są prognozy? Pytam poważnie, może się zainteresuję.
  • Re: schemat Autor: ~Dejw [88.156.135.*]
    My tu siedzimy pod zmianę firmy z takiej produkujące bezdety na fotowoltaike...mają dostać dofinansowanie z unii zatwierdzić patent na pływające panele to tak w skrócie....warto pakiet mieć bo temat dofinansowania ma się wyjaśnić do końca sierpnia.

Nic do ciebie nie mam też się spodziewałem zejścia w okolice 18 z groszami technicznie ale bałem się zostać bez papiera a i odkupienie pakietu w interesującej mnie ilości byłoby trudna patrząc na obroty
    Na chwilę obecną rozumienie rynku dało Ci/albo dało by Ci ok. 15k akcji......brawo, z taką ilością w portfelu można podbijać giełdę, bo rozumiem, że to robisz, a nie się tylko przyglądasz :))
  • Re: schemat Autor: ~OLO [46.204.80.*]
    Dzięki Dejw za te kilka słów wprowadzenia, przyjrzę się sprawie i jak uznam za stosowne, może ustawię się niżej pod kilka sztuk akcji. Rynki wydają się być w odwrocie, to i może tą wycenę pociągną w dół.

Skubas, a Ty dalej się naśmiewasz, mimo, iż napisałem, że nie mam akcji, a schemat działa precyzyjnie, znowu widać to po dzisiejszym zachowaniu kursu. Czy aby na pewno to ze mnie należy się naśmiewać?:)

Jakie są Wasze prognozy, gdyby dofinansowanie dostali? Bo sama fotowoltaika dobra była do inwestowania kilka lat temu, jako branża, zdaję się najlepszy okres ma już za sobą. Co oczywiście nie wyklucza indywidualnych rajdów cenowych.

Odpiszę Ci tak:
    - po pierwsze się nie naśmiewam, tylko weryfikuje i stwierdzam fakty, a one są bezlitosne, ponieważ to typowe spekulacyjne zabawy, bo ile mogłeś wyciągnąć z tego swojego schematu - 15k (śmiech na sali)
    żadnego grubszego ruchu powrotnego póki co nie było, więc to tylko rzucanie monetą bądź wróżenie z fusów, jak kto woli
    - po drugie AT, zwłaszcza na spółkach typowo spekulacyjnych, na których jeszcze nic na 100% nie jest pewne, to można sobie wsadzić....wiesz gdzie (pewnie wiesz)
    - po trzecie, tutaj tak jak już napisałem, jest gra pod te przekształcenia, nie ważne czy są na topie czy nie, ponieważ jak do tej pory, spółka była typowym warzywniakiem, więc każda wieść o zmianie profilu działalności powinna nieść za sobą pewną euforię na rynku, jak długą, tego nie wiem, bo nie ja tym steruję, aczkolwiek z doświadczenia podejrzewam, że te ilości papieru będą musiały zostać prędzej czy później puszczone w ruch, więc.......odpowiedz sobie sam

I więcej luziku zalecam, bo nie warto się tak spinać o byle co :))
  • Re: schemat Autor: ~OLO [46.204.81.*]

Jak pokazała rzeczywistość, nadzieje wiązane z dotacją rozmyte, a schemat nadal działa. Może mój wcześniejszy pomysł wystawienia się niżej, nie jest taki zły, tyle tylko, że teraz należy zrobić to niżej, niż można było się tego spodziewać wcześniej.
    Bez emocji i na pełnym luziku, czekam:)
    A czy Twój schemat opierał się o brak dofinansowania..........bo jakoś nie doczytałem.
    Po fakcie, to każdy by schemat sobie ukręcił.
    Tak więc luzik :))
  • Re: schemat Autor: ~NotToday [46.134.75.*]
    Jak nie będzie zatwierdzenia patentu to dalej będziecie się pocieszać?
  • Re: schemat Autor: ~C-3PO [83.28.238.*]
    Nie, wówczas będzie zjazd do bazy.
  • Re: schemat Autor: ~OLO [46.204.64.*]
    Dnia 2021-09-02 o godz. 14:50 ~skubas napisał(a):
    > A czy Twój schemat opierał się o brak dofinansowania..........bo jakoś nie doczytałem.
    > Po fakcie, to każdy by schemat sobie ukręcił.
    > Tak więc luzik :))

Nie "skubas', mój schemat opiera się jedynie na zachowaniu kursu, co jasno napisałem w tytułowym wpisie. Jak widać po kolejności zdarzeń, moja prognoza - zachowanie wykresu, sprawdza się precyzyjnie. I nie po fakcie, a przed faktem, chyba łatwo jest zestawić kolejność zdarzeń. To Twój schemat opierał się na dofinansowaniu lub jego braku i jak widać błędnie.
    Dla jasności, mój wczorajszy wpis sugeruje ustawienie się poniżej schematu, jak widać po dzisiejszej świecy, znowu trafnie.
    Lubisz chyba "odwracać kota ogonem"? Jeśli tylko kotu to nie przeszkadza, zuzik :)

Lepszego odwracacza ogonem od Ciebie nie ma...hehe
    Akurat napisałeś, że masz zamiar się ustawić poniżej zakładanego "schematu", dziwnym trafem ogłosiłeś to po komunikacie, przypadek, nie sądzę, to raz.
    Dwa, już Ci wyżej napisałem, że to czysta spekulacja/wróżenie z fusów, akurat zeszło, ale - czy udało Ci się nachapać papieru, by być z tego intra zadowolonym (patrz powyżej - 15k), nie sądzę, ale jak jesteś dla zabawy i przekomarzania się tylko kto ma rację, to tak, zeszło, a Ty stałeś się posiadacze poważnego pakietu.
    Nie mieszajmy przy tym dwóch systemów walutowych, czyli przed komunikatem i po komunikacie, gdyż po komunikacie śmiało można było więcej wciągnąć, jednakże (patrz pkt 1) to się wydarzyło po, a więc ów schemat tego nie zakładał, chyba, że znowu odwrócisz kotka ogonkiem xD
    Tak więc nieustanny luzik.

• Re: schemat Autor: ~hm [46.205.198.*]
    Po zawirowaniach Trend wzrostowy wykresu jest zachowany

Wyjście z trójkąta za kilka tygodni i żadne dofinansowanie ani patent nie jest do tego potrzebny.

https://images92.fotosik.pl/535/0a12e13141e357a9.png
    Dofinansowanie mamy już z głowy, ale patent jak najbardziej się przyda, gdyż potwierdzi obraną drogę i nadzieję na realizację projektu oraz wpłynie na dynamikę wyjścia z tego trójkąta.
  • Re: schemat Autor: ~LOP [178.37.127.*]
    Jak przyjdzie korekta na głównym to MY zaczniemy rosnąć - taki nowy schemat ???
  • Re: schemat Autor: ~Wróżkazebuszka [5.173.141.*]
    Teraz czas na IGS
[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2025-09-19 13:21:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.