• Wyniki Autor: ~Tp [5.173.253.*]
    Zapoznawaliście sie z wynikami?
  • Re: Wyniki Autor: ~Akcjonariusz [31.0.39.*]
    Niestety przychody nadal głównie wirtualne (zmiana stanu produktu), a koszty urosły do 1,4 mln. Mocno niepokojące przepływy pieniężne netto. Pozostaje mieć nadzieję na dobrą sprzedaż Serial cleaners choć odległe miejsce na wishliście nie nastraja optymistycznie
  • Re: Wyniki Autor: ~Byczi [5.173.243.*]
    Dla mnie pozytywne. Cały gaming prezentuje sie coraz lepiej. Przykre jest to, ze spółki, ktore dostarczaja efekty i wyniki ponad miare, traktowane sa, jakby nic nie zrobily.
  • Re: Wyniki Autor: ~Eszkebareszke [84.48.148.*]
    Urosly bo znacznie zwiekszyli zatrudnienie , dlaczego o tym nie wspomnisz. 26.25 osob - pelen etat + 17 na umowy .
    Czeka nas wiecej premier i bardziej ambitne tyt.
    Widac ze sie rozwijaja , oby tak dalej .
  • Re: Wyniki Autor: ~Dlatego [5.173.240.*]
    Tak, prezes mówił, że rozwój wymaga zwiększenia zatrudnienia, dlatego rozbudowują biuro,
  • Re: Wyniki Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Słabe jak cała ta spółka, szkoda czasu. Śmieć zaliczył 1,77zł i będzie spadał dalej. Ja tymczasem +20% na krypto od wejścia (tydzień temu). Ez kaska leszcze
  • Re: Wyniki Autor: ~Gracz [194.124.220.*]
    No to nie trac czasu i uwolnij nas od swoich madrosci. Idz na to swoje krypto, ktore przy "minimalnym ryzyku" zrobilo -50% w tydzien, a nam pozwol sie kisic na ddi.
  • Re: Wyniki Autor: ~Kryptodegen [37.109.1.*]
    -50% to robi BTC, alty walnęły o ponad -80% ;)
  • Re: Wyniki Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2021-08-16 o godz. 11:13 ~Gracz napisał(a):
    > No to nie trac czasu i uwolnij nas od swoich madrosci. Idz na to swoje krypto, ktore przy "minimalnym ryzyku" zrobilo -50% w tydzien, a nam pozwol sie kisic na ddi.

Słowo korekta jest Ci chyba obce no ale tak to jest jak się jest leszczem inwestycji i kupuje na górce a potem trzyma w skarpecie licząc że za x lat urośnie. Prawda jest taka że większość z Was pewnie ma ból dupy, bo takie perspektywy były, wishlista, trailery SC2, serial czy tam film i inne rzeczy. Kurs się osunał, szczekaczom zamknęło jadaczki i nie ma o czym pisać na forum :D
  • Re: Wyniki Autor: ~Gracz321 [5.173.11.*]
    "Nie wiem po co ktoś na GPW i NC siedzie skoro na Krypto idzie znacznie większy i lepszy hajs zgarnąć, zwłaszcza że mamy hosse i ryzyko jest minimalne idąc w longa." Napisal mistrz inwestowania makabra 8 maja o 11:37 na 2-4 dni przed zwałą na większości krypto o 50-70% w ciągu kilku dni.
    Ty to nazywasz korekta, co sie w maju wydarzylo na krypto?
    A o mnie sie nie martw. Ddi to okolo 5% mojego portfela. 11bit trzymalem od 9 zl przez 4 lata, tu tez mam czas.
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.