Niestety przychody nadal głównie wirtualne (zmiana stanu produktu), a koszty urosły do 1,4 mln. Mocno niepokojące przepływy pieniężne netto. Pozostaje mieć nadzieję na dobrą sprzedaż Serial cleaners choć odległe miejsce na wishliście nie nastraja optymistycznie
Dla mnie pozytywne. Cały gaming prezentuje sie coraz lepiej. Przykre jest to, ze spółki, ktore dostarczaja efekty i wyniki ponad miare, traktowane sa, jakby nic nie zrobily.
Urosly bo znacznie zwiekszyli zatrudnienie , dlaczego o tym nie wspomnisz. 26.25 osob - pelen etat + 17 na umowy .
Czeka nas wiecej premier i bardziej ambitne tyt.
Widac ze sie rozwijaja , oby tak dalej .
Słabe jak cała ta spółka, szkoda czasu. Śmieć zaliczył 1,77zł i będzie spadał dalej. Ja tymczasem +20% na krypto od wejścia (tydzień temu). Ez kaska leszcze
No to nie trac czasu i uwolnij nas od swoich madrosci. Idz na to swoje krypto, ktore przy "minimalnym ryzyku" zrobilo -50% w tydzien, a nam pozwol sie kisic na ddi.
Dnia 2021-08-16 o godz. 11:13 ~Gracz napisał(a): > No to nie trac czasu i uwolnij nas od swoich madrosci. Idz na to swoje krypto, ktore przy "minimalnym ryzyku" zrobilo -50% w tydzien, a nam pozwol sie kisic na ddi.
Słowo korekta jest Ci chyba obce no ale tak to jest jak się jest leszczem inwestycji i kupuje na górce a potem trzyma w skarpecie licząc że za x lat urośnie. Prawda jest taka że większość z Was pewnie ma ból dupy, bo takie perspektywy były, wishlista, trailery SC2, serial czy tam film i inne rzeczy. Kurs się osunał, szczekaczom zamknęło jadaczki i nie ma o czym pisać na forum :D
"Nie wiem po co ktoś na GPW i NC siedzie skoro na Krypto idzie znacznie większy i lepszy hajs zgarnąć, zwłaszcza że mamy hosse i ryzyko jest minimalne idąc w longa." Napisal mistrz inwestowania makabra 8 maja o 11:37 na 2-4 dni przed zwałą na większości krypto o 50-70% w ciągu kilku dni.
Ty to nazywasz korekta, co sie w maju wydarzylo na krypto?
A o mnie sie nie martw. Ddi to okolo 5% mojego portfela. 11bit trzymalem od 9 zl przez 4 lata, tu tez mam czas.