kurs poszedł mocno w ostatnich miesiącach, kilku inwestorów zarobiło ponad 70% i teraz ujeżdżamy na innych spółkach ...nie był grany Agroton, ale to cykliczna i spokojna spółka
Według mnie brak spółek porównywalnych na naszym parkiecie wpływa na obecne zainteresowanie spółką. Jak rynek widzi trend na stalówki to jest wielu reprezentantów, jak na fotowoltaikę również, gaming to samo - media mają wtedy o czym pisać i karuzela się kręci. W przypadku monetyzacji danych internetowych, reklamy cyfrowej i programmatic mamy jedynie Clouda i rynek nie zdaje sobie sprawy, że w tej branży jest teraz mocny, wzrostowy trend. Papier wynagrodzi cierpliwych, nagranie prezesa bardzo fajne.
Wy chyba nie widzicie jak dobre beda wyniki, rok temu mieli 2.3mln teraz byly wielkie wzrosty najmniejszy 170% to jak zrobimy srednia 200% to mamy 7mln czyli wzrost o 4,7mln co idzie w 100% prawie na wynik ebbida. a mysle bardziej że moze byc 8mln.
Mysle ze reszta dzialalnosc też sie poprawila wiec licze nawet na 6.5mln na ebbida i 4mln netto. Chyba że cos z moja matematyka jest nie tak
Dnia 2021-08-12 o godz. 10:01 ~konek napisał(a): > Wy chyba nie widzicie jak dobre beda wyniki, rok temu mieli 2.3mln teraz byly wielkie wzrosty najmniejszy 170% to jak zrobimy srednia 200% to mamy 7mln czyli wzrost o 4,7mln co idzie w 100% prawie na wynik ebbida. a mysle bardziej że moze byc 8mln. > > Mysle ze reszta dzialalnosc też sie poprawila wiec licze nawet na 6.5mln na ebbida i 4mln netto. Chyba że cos z moja matematyka jest nie tak
ja bym dobieral ale nie chce z drugiej strony miec wszystkich pieniedzy w spolce ktorej szef zawsze mozesz uciec z kochanka :) chociaz na takiego nie wyglada, emisje zrobil po 7zł dla znajomych królika po cenie prawie rynkowej no ale zrobil dla kolegow. Staja na głowie żeby zainteresowac inwestorów swoja społka ale obecnie obroty malutkie...