• Pytania na czat Autor: ~Babciaciecierka [79.110.205.*]
    Wiadome że każdy chce wiedzieć czy umieją robić zwijke? Ja też jestem ciekawa, jednak pytanie o co chcecie zapytać zarząd? Ja bym najbardziej chciała wiedzieć co z wymianami samochodów zarządu i czy Cinek jeszcze wspiera pieski. I dlaczego January odszedł, niby że spółka jest niepewna, ale dlaczego do niej w jakiś sposób wrócił, czy to kolejna wirowka? No i co z maseczkami, płynami i testami, czy wyszli na plus, bo ktoś że slupow wyszedł na duży plus , uplynniajac akcje
  • Re: Pytania na czat Autor: ~rg [5.60.28.*]
    Jednak widzę nie możesz żyć bez Excellenc. Jak nic nie masz nowego to po co się uruchamiasz z tą zdartą płytą. Najlepiej zrób tą swoją zwijke z forum jak obiecałeś i po temacie. Nie chcesz tu siedzieć to nikt Cię na siłę nie trzyma. Sorry za ton ale nie chce mi się już czytać tych głupot.
  • Re: Pytania na czat Autor: ~Papaj-koks [5.173.136.*]
    Ja jestem przyziemny. Interesuje mnie kiedy nowe produkty i czy ktoś liczył jaki może być zbyt z soczku z dodatkiem aromatu zioła (soczek konopny). Przecież to pewnie niedobre, kto to będzie pił.
  • Re: Pytania na czat Autor: ~Debile [37.120.149.*]
    Jakich głupot? On jako jedyny pisze tu jakieś konkrety
  • Re: Pytania na czat Autor: ~Babciaciecierka [5.173.250.*]
    To ze Cie zawiesili to rozumiem, ale to ze sie Toba zabawili to drugie ;)

Jednak zrobili to w sposób perfidny i to mnie irytuje, a jednocześnie bawi ta spółka.

Pamiętacie jak członkowie Rady Nadzorczej puszczali pakiety w granicach 60 groszy do złotówki? Ciekawe dlaczego? Chyba mieli jasno wyłożone ze szybko do tych poziomów nie wróci i znali scenariusz rozgrywki na dluzszy czas. Przypadkow według mnie nie ma.

Podejdz trochę z humorem, albo sprzedaj akcje, to wtedy z boku inna wizja, bardziej ironiczna. Bo ta spółka to jednak wielka ironia.
  • Re: Pytania na czat Autor: ~Ruslana [45.14.192.*]
    Tutaj nagrywki z fabryki Excellenca z Stryków Lipa 20a:
    https://youtu.be/GVTEDK0jlo4?si=bJFDMgaqPsnynZm6&t=268

30.06.2021 (19/2021):
    Nawiązanie współpracy z TimX - Leksju, Matsu i spółka

30.06.2021 (21/2021):
    Nawiązanie współpracy z LinkiMajster od Rae Remund

[x]
EXCELLENC -1,67% 0,27 2025-10-03 16:45:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe