Wiadome że każdy chce wiedzieć czy umieją robić zwijke? Ja też jestem ciekawa, jednak pytanie o co chcecie zapytać zarząd? Ja bym najbardziej chciała wiedzieć co z wymianami samochodów zarządu i czy Cinek jeszcze wspiera pieski. I dlaczego January odszedł, niby że spółka jest niepewna, ale dlaczego do niej w jakiś sposób wrócił, czy to kolejna wirowka? No i co z maseczkami, płynami i testami, czy wyszli na plus, bo ktoś że slupow wyszedł na duży plus , uplynniajac akcje
Jednak widzę nie możesz żyć bez Excellenc. Jak nic nie masz nowego to po co się uruchamiasz z tą zdartą płytą. Najlepiej zrób tą swoją zwijke z forum jak obiecałeś i po temacie. Nie chcesz tu siedzieć to nikt Cię na siłę nie trzyma. Sorry za ton ale nie chce mi się już czytać tych głupot.
Ja jestem przyziemny. Interesuje mnie kiedy nowe produkty i czy ktoś liczył jaki może być zbyt z soczku z dodatkiem aromatu zioła (soczek konopny). Przecież to pewnie niedobre, kto to będzie pił.
To ze Cie zawiesili to rozumiem, ale to ze sie Toba zabawili to drugie ;)
Jednak zrobili to w sposób perfidny i to mnie irytuje, a jednocześnie bawi ta spółka.
Pamiętacie jak członkowie Rady Nadzorczej puszczali pakiety w granicach 60 groszy do złotówki? Ciekawe dlaczego? Chyba mieli jasno wyłożone ze szybko do tych poziomów nie wróci i znali scenariusz rozgrywki na dluzszy czas. Przypadkow według mnie nie ma.
Podejdz trochę z humorem, albo sprzedaj akcje, to wtedy z boku inna wizja, bardziej ironiczna. Bo ta spółka to jednak wielka ironia.