No prawda ale co Ci poradzę. Mamy na forum jednego zrozpaczonego spamera, który zarzeka się, że ma akcje, a jednocześnie psioczy i wyzywa. Wystarczy chyba, prawda?
wystarczy, zresztą jak spadnie poniżej 3 to mnie na pewno tu już nie będzie, jest przecież kilkaset spółek, tylko nie mogę zrozumieć dlaczego spada jak inne pokrewna rosną, skoro nawet reko dawali na 4,30 !?
Nie wiem, nie ruszam. Przejrzałem dane finansowe, ostatnie raporty, porównałem z innymi spółkami, przejrzałem stronę, historię. Trzymam, z resztą sam jestem ich klientem, mam ich garnitur, wszystkie koszule, płaszcze, nawet polo i bieliznę.
Z resztą ja u nich nigdy stacjonarnie nie kupowałem - zawsze przez internet, także jeśli ktoś mi powie, że LPP poszło w e-commerce, to ja powiem że VRG dawno tam było.
Dodam do tego, że ludzie kiedyś muszą brać śluby, komunie, przyjęcia robić. W zeszłym roku tego nie było, odzież jednak się zużywa. Ok, może i jest ta myśl że 'gorsze czasy', ale w wytartym garniturze na przyjęcie nie pójdziesz. A aktywność pewnego trolla i te nagłe spadki 10% w dwa dni dają mi do myślenia.