• Karnet się zmienił Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.12.*]
    Cała jawna podaż to niewiele ponad 1 mln.
    Na ogół oscylowała w przedziale 1,3-1,4.

Bardzo ciekawe
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.12.*]
    Dnia 2021-08-02 o godz. 22:53 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > Cała jawna podaż to niewiele ponad 1 mln.
    > Na ogół oscylowała w przedziale 1,3-1,4.
    >
    > Bardzo ciekawe

Sztuk ofc :)

• Re: Karnet się zmienił Autor: ~indamix [94.254.202.*]
    Też zwróciłem na to uwagę, ale moja pierwsza myśl była taka, że zmienił się także miesiąc. Część zleceń mogła stracić ważność. Tu nie będzie szybko, ale spokojnie wyjdziemy na swoje
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Ja [5.173.10.*]
    Cisza na forum.Wzrosty nadchodzą.
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    "Tu nie będzie szybko, ale spokojnie wyjdziemy na swoje" ~indamix

Oczywiście, że wyjdziemy na swoje. Myślę, że nie później niż w 2159 roku, kiedy bochenek chleba będzie kosztował 100 zł, a koszt wybudowania małego domu 30 mln zł.
    Bawi mnie, kiedy ludzie nie odróżniają realnej wartości od nominalnej ceny.
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~secc [37.249.227.*]
    Dnia 2021-08-03 o godz. 10:00 ~Inwestor napisał(a):
    > "Tu nie będzie szybko, ale spokojnie wyjdziemy na swoje" ~indamix
    >
    > Oczywiście, że wyjdziemy na swoje. Myślę, że nie później niż w 2159 roku, kiedy bochenek chleba będzie kosztował 100 zł, a koszt wybudowania małego domu 30 mln zł.
    > Bawi mnie, kiedy ludzie nie odróżniają realnej wartości od nominalnej ceny.

ale bełkot. co tuta jest realne a co nominalne?
    zabawne faktycznie...

Nie napisałem "nominalnej ceny AKCJI" tylko nominalnej ceny.
    Chodziło mi o to, że niewiele przyjdzie z tego, że np. 2022 roku będą akcje Exola po 6 zł jeśli za te 6 zł kupi się w sklepie tyle samo dóbr co dzisiaj za 2,85 zł (inflacja szaleje).
    Wystarczy odrobinę pomyśleć, ale Wy wolicie ziać nienawiścią.
    W sumie nie dziwię się, bo jesteście rozgoryczeni, że póki co utopiliście kapitał.
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~jw [89.69.164.*]
    Inwestor, inflacja jest dość wysoka, ale jedyne, co szaleje to twoja głowa....
    ~jw Widziałeś jakie są ostatnio ceny materiałów budowlanych?
    Polecam czasem odejść od komputera i rozejrzeć się po realnym świecie.
    Dnia 2021-08-03 o godz. 13:24 ~Inwestor napisał(a):
    > Nie napisałem "nominalnej ceny AKCJI" tylko nominalnej ceny.
    > Chodziło mi o to, że niewiele przyjdzie z tego, że np. 2022 roku będą akcje Exola po 6 zł jeśli za te 6 zł kupi się w sklepie tyle samo dóbr co dzisiaj za 2,85 zł (inflacja szaleje).
    > Wystarczy odrobinę pomyśleć, ale Wy wolicie ziać nienawiścią.
    > W sumie nie dziwię się, bo jesteście rozgoryczeni, że póki co utopiliście kapitał.

Nominalnej ceny CZEGO zatem?
    Koszyka GUS? To wypierniczaj na forum GUS!

Skoro piszesz na forum poświęconym bławatkom o słabym wysyceniu kobaltem i zastrzegasz później tę wypowiedź do obłoku gazowego w konstelacji Kraba, to czy mogę cię już uznać za potłuczonego?
    Ja nie zieję - tylko rozgniatam.

• Re: Karnet się zmienił Autor: ~indamix [94.254.206.*]
    No trochę się chłopaczynie pokiełbasiły pojęcia
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~inwestorlongterm [91.123.219.*]
    Po prostu do budy inwestor dostał starą kiełbasę. Ale tak to jest - psiak zje wszystko.
    Dnia 2021-08-03 o godz. 10:00 ~Inwestor napisał(a):
    > "Tu nie będzie szybko, ale spokojnie wyjdziemy na swoje" ~indamix
    >
    > Oczywiście, że wyjdziemy na swoje. Myślę, że nie później niż w 2159 roku, kiedy bochenek chleba będzie kosztował 100 zł, a koszt wybudowania małego domu 30 mln zł.
    > Bawi mnie, kiedy ludzie nie odróżniają realnej wartości od nominalnej ceny.

A co Ty chciałeś w ogóle napisać?
    Nominalna cena akcji to cegiełka kapitału zakładowego.
    Nie ma znaczenia dla kapitalizacji, więc z chęcią poznam tajemnicę, która mam nadzieję skrywa się pod Twoim postem.

Dnia 2021-08-03 o godz. 10:21 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > Dnia 2021-08-03 o godz. 10:00 ~Inwestor napisał(a):
    > > "Tu nie będzie szybko, ale spokojnie wyjdziemy na swoje" ~indamix
    > >
    > > Oczywiście, że wyjdziemy na swoje. Myślę, że nie później niż w 2159 roku, kiedy bochenek chleba będzie kosztował 100 zł, a koszt wybudowania małego domu 30 mln zł.
    > > Bawi mnie, kiedy ludzie nie odróżniają realnej wartości od nominalnej ceny.
    >
    > A co Ty chciałeś w ogóle napisać?
    > Nominalna cena akcji to cegiełka kapitału zakładowego.
    > Nie ma znaczenia dla kapitalizacji, więc z chęcią poznam tajemnicę, która mam nadzieję skrywa się pod Twoim postem.
    >

to jest troll-amator. nie wie co oznacza słowo "nominalny". gdyby był choć odrobinę sprytny, to mógłby braki intelektualne przykryć z grubsza cwaniactwem - dowiedzenie się, że cena nominalna akcji to 1 zł nie jest nawet odrobinę trudne...
    Dnia 2021-08-03 o godz. 10:27 ~secc napisał(a):
    > Dnia 2021-08-03 o godz. 10:21 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > > Dnia 2021-08-03 o godz. 10:00 ~Inwestor napisał(a):
    > > > "Tu nie będzie szybko, ale spokojnie wyjdziemy na swoje" ~indamix
    > > >
    > > > Oczywiście, że wyjdziemy na swoje. Myślę, że nie później niż w 2159 roku, kiedy bochenek chleba będzie kosztował 100 zł, a koszt wybudowania małego domu 30 mln zł.
    > > > Bawi mnie, kiedy ludzie nie odróżniają realnej wartości od nominalnej ceny.
    > >
    > > A co Ty chciałeś w ogóle napisać?
    > > Nominalna cena akcji to cegiełka kapitału zakładowego.
    > > Nie ma znaczenia dla kapitalizacji, więc z chęcią poznam tajemnicę, która mam nadzieję skrywa się pod Twoim postem.
    > >
    >
    > to jest troll-amator. nie wie co oznacza słowo "nominalny". gdyby był choć odrobinę sprytny, to mógłby braki intelektualne przykryć z grubsza cwaniactwem - dowiedzenie się, że cena nominalna akcji to 1 zł nie jest nawet odrobinę trudne...

Nie do końca takie pewne. Wrzuć jego IP do googli - to quasi-stacjonarna Vectra. "Mylić" się niemal za każdym razem potrafiła jak do tej pory tylko jedna znana mi z forum osoba.

Dnia 2021-08-03 o godz. 10:34 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > Dnia 2021-08-03 o godz. 10:27 ~secc napisał(a):
    > > Dnia 2021-08-03 o godz. 10:21 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > > > Dnia 2021-08-03 o godz. 10:00 ~Inwestor napisał(a):

> > to jest troll-amator. nie wie co oznacza słowo "nominalny". gdyby był choć odrobinę sprytny, to mógłby braki intelektualne przykryć z grubsza cwaniactwem - dowiedzenie się, że cena nominalna akcji to 1 zł nie jest nawet odrobinę trudne...
    >
    > Nie do końca takie pewne. Wrzuć jego IP do googli - to quasi-stacjonarna Vectra. "Mylić" się niemal za każdym razem potrafiła jak do tej pory tylko jedna znana mi z forum osoba.
    >

olać te złodziejskie ustrojstwa, grunt że ja chcę kupić trochę akcji z lewej i nie daje się bez podciągnięcia ceny. wydaje się, że poziom poniżej 2,85 jest już za nami. tyle tylko, że droga do 3,00 może trochę potrwać.
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    Na razie brak obrotów, więc 3 zł wydaje się być odległą przyszłością. Jak się pojawią to w moment będą odległym wspomnieniem ;)
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Bubu [109.231.60.*]
    Jeszcze exola brakuje do kompletu. W jednym dyszlu chodzą
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Exol [46.204.55.*]
    A na jakim Ty dyszlu jeździsz? Nie będę dyskutował na tym forum bo widzę, że znowu wrócił temat wezwania. Szkoda mojego czasu dla naciągaczy. Sprzedałem ten badziew i na pewno więcej nie kupię.
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~indamix [89.73.102.*]
    A sprzedałeś z zyskiem czy ze stratą? Bo już obie wersje widziałem na tym forum
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Exol [46.204.52.*]
    Bo obie są prawdziwe. Per saldo trochę zarobiłem.
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Sasza [91.123.188.*]
    Widać że niektóre pieski Waldemara jeszcze żyją. Tylne łapy zaatakowane przez dysplazję stawów ale przednimi jeszcze pisze swoje bajki.
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~nico [193.189.76.*]
    szczegolmie exol ,ktory siedzi juz ponad rok i ujada do budy sobaka,,,,,platny trol
  • Re: Karnet się zmienił Autor: ~Exol [46.204.52.*]
    Trollem to ty jestes nico . Jak nikogo na gównianą spółkę nie naciągam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.166.242.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PCCEXOL -0,50% 1,98 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.