• Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Andrzej [37.225.55.*]
    Pisałem w maju gdy ceny były podobne a nawet Nwai był wyżej wyceniany .... sprzedawać póki jeszcze można i kupować Asbis.Teraz by nie było płaczu i straty 40procent
    Asbis kwartalny zysk 60 -65 mln
    Przychód roczny 2,9 mld
    12 sierpnia raport półroczny z możnym zyskiem r/r
    Cena akcji 23 zł rekomendacje BOŚ 34 zł
    To jest perła a nie NWAI
    Obroty dziennevrzedu7-12 mln zł Dywidenda będzie wypłacana zaliczkowa w grudniu,drugą rata w maju
    Nie dajcie się dalej naciągać Zeusikowi i innym śmiesznym znawcom GPW
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Andrzej [37.225.42.*]
    Jeszcze ktoś trzyma akcje warzywniaka?
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Andrzej [37.225.55.*]
    Dzisiaj Nwai znowu dołek a Asbis kilka procent do góry
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Grzechu [89.64.103.*]
    Kilka procent- słabo lepiej kosić kilkadziesiąt procent na kryptowalutach, ale każdy niech myśli samodzielnie ;-)
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Andrzej [37.225.55.*]
    Grzechu powodzenia na kryptowalutach Mnie na nich wystarczy 3-5 procent dziennie na wzroście i tyle samo na spadkach
    Asbis te dzisiaj skromnie wzrósł ponad 3 procent ale to 80 groszy co przy 40 k akcji daje ponad 30 tyś zł
    Jak to mawiają małymi kroczkami dalej się zajdzie
    Grzechu Nwai znowu dzisiaj dołek i to duży a Asbis od wczoraj 95 groszy do góry, pomnóż to razy 40 k akcji jakie mam i mamy zysk dzisiejszy
    To w końcu powiedz.kto ma perełkę ja czy Wy?
    Lecicie w przepaść ,niedługo widzę tu 10 zł,potem 8 zł
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Grzechu [89.64.102.*]
    Jakie Wy?

NWAI to było 5% mojego portfela, trochę sprzedałem zostało niecałe 3%. Bowim i Cognor tak wystartowały, że spadku na NWAI nie odczułem wcale, a ty Andrzeju tak piszesz jakbym dom zastawił pod zastaw akcji NWAI i tylko je na koncie.
    Wychwalałeś XTB a jeszcze większe gów....o niż ten mały kogucik strata.....gigantyczna
    Ja każdego roku dopuszczam stratę do 10 procent na wszystkich akcjach.Odpukac jakoś udaje się tego uniknąć ale nigdy nie wiadomo czy nie nastąpi nagle załamanie rynku lub inne nieprzewidywalne zdarzenie.W czerwcu np zawiesili spółkę Apis gdzie miałem ok 120 k akcji.Nieraz myślałem że stracone pieniądze na szczęście nie za duże a dzisiaj ją odwiesili i nawet był spory skok ceny.
    Dla mnie XTB to dom maklerski dzięki któremu mam co miesiąc 100 tyś euro obrotu za darmo.Przez rok daje to spore oszczędności na dodatek na wiosnę dał mi sporo dywidendy.Nie chce mi się sprawdzać ale chyba ok 20-24 k zł.
    Więc nie mogę na XTB narzekać , przynajmniej mogę bez problemu pobawić się w zarabianie kasy na kryptowalutach
    Sądzę że przy nowych akcjonariuszach rzędu 100 tys w pierwszym kwartale szybko wyjdą na plus , Chociaż zawsze się zastanawiałem na czym oni zarabiają skoro nie biorą prowizji za obrót akcjami
    Bowiem.mialem do ceny 8,5 zł trochę żałowałem że za szybko go sprzedałem ale nigdy nie trafi się na samą górkę.
    O NWAI walczyłeś jak prawdziwy lew.masz mój szacunek za to szkoda, że Twoje pierwsze wpisy o kasie z komunii były bezsensowne ale gdy człowiek jest tutaj dłuższy czas to sam zauważyłem że spada w schematy
    Pozdrawiam i dobrych interesów życzę
    PS
    Szkoda dla Ciebie czasu na tym warzywniaku
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~BialeNozdrza [5.173.97.*]
    Andrzejku układ sie rozsypal, kto mógł to uratował straty. Tu dziennie kto inny puszcza pakieta a i widać że duży też sypie choć nie każdy to dostrzega...
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Wilczątko [89.69.115.*]
    Czasem twój grzech ma zbyt długi cień. Chcieli pewniaka to dostali przecież, po 40 % straty, ale pamiętajcie oni „zarabiają tu hajs”
    Ja nie lubię jak ludzie tracą cięzko zarobione pieniądze
    Nawet niektórych żałuję ze to im się przytrafiło na Nwai ,
    Ni dotyczy to takich guru tej spółki jak Zeusik,Inwestor czy Darusuk, ponieważ nie podejmowali dyskusji na poziomie tylko obrażali bo miałem inną opinię na temat spółki
    .Zycie udowodniło kto miał rację a kto tylko naciągał na kurs,żeby się wzbogacić
    Nigdy moim celem nie bylo dokupienie tańszych akcji z dwóch powodów,po pierwsze nie ma społka płynności a po drugie cena w maju była z kosmosu wyciągnięta przez obrót akcjami na malym wolumenie przez kilka osób ...wiadomo kogo.

• Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Andrzej [37.225.60.*]
    No to dzisiaj niezły zjazd na Bowiem ponad 14 procent,powoli przestaję żałować że sprzedałem go za 8,5 zł przynajmniej dokupiłem wtedy Asbis ,który kolejny dzień poszedł do góry.
    3 dni i ponad 10 procent ,mała rzecz a cieszy szczególnie ,że teraz moje 40 k akcji to milion złotych.
    A tutaj ciągle 12 z groszami...
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Grzechu [89.64.103.*]
    Bowim już z rana wywalony bo dystrybutorzy już zjadą na marżach i wyniki takiego szału nie zrobią.
    Teraz Cognor zapakowany w sporej ilości bo powinien zaskoczyć pozytywnie w przyszłym tygodniu, ale może....... być różnie wiadoma sprawa.
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Wilczątko [89.69.115.*]
    No Andrzejku ja nie wiem jak to nazwać ale zainwestowali na podbitce tworzonej miesiącami w której wzięli udział „xD!” żeby puścić ze strata przy pierwszym zrzucie No to jest Hit po prostu hahah
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Andrzej [37.225.11.*]
    Najśmieszniejsze jest to, że teraz każdy z Nich twierdzi że jest mocno na plusie na akcjach NWAI
    Ja tylko się pytam,jak wszyscy są na plusie to kto stracił skoro rok temu było 28 zł a teraz jest 12,9 zł?
    Czyżby matematyka na tej spółce nie działała lub miała inne prawa?
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: stachsgh [37.248.175.*]
    Hejka !!
    No i jak tam ?? Kurs w górę czy może...
    https://www.youtube.com/watch?v=JrXeTvSyISM
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Andrzej [37.225.11.*]
    Haha dobre i adekwatne do sytuacji tutaj
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Ramzes [37.225.83.*]
    Adekwatne do sytuacji.
    Na Asbis już cię szukają oszuście. Buahaha.
    Śpij dobrze. Buahaha
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~DarusUk [84.65.246.*]
    Jędruś to jest dzban na którego strata czasu.
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Hahahaha [37.225.43.*]
    A Ty jesteś oszustem oszukales ludzi,że będzie tutaj 50 zł i dywidenda 5 zł tymczasem jest spadek od1,5 roku
  • Re: Mówiłem sprzedawać NWAI i kupić Asbis Autor: ~Wilczatko [188.147.32.*]
    Co tam słychać Leszczyki i inne Andrzejki ? Jakby ci Andrzej płacili za te posty to może byś lepiej jak na Asbisie wyszedł xD
[x]
NWAI 1,66% 24,50 2025-12-03 11:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.