Ja każdego roku dopuszczam stratę do 10 procent na wszystkich akcjach.Odpukac jakoś udaje się tego uniknąć ale nigdy nie wiadomo czy nie nastąpi nagle załamanie rynku lub inne nieprzewidywalne zdarzenie.W czerwcu np zawiesili spółkę Apis gdzie miałem ok 120 k akcji.Nieraz myślałem że stracone pieniądze na szczęście nie za duże a dzisiaj ją odwiesili i nawet był spory skok ceny.
Dla mnie XTB to dom maklerski dzięki któremu mam co miesiąc 100 tyś euro obrotu za darmo.Przez rok daje to spore oszczędności na dodatek na wiosnę dał mi sporo dywidendy.Nie chce mi się sprawdzać ale chyba ok 20-24 k zł.
Więc nie mogę na XTB narzekać , przynajmniej mogę bez problemu pobawić się w zarabianie kasy na kryptowalutach
Sądzę że przy nowych akcjonariuszach rzędu 100 tys w pierwszym kwartale szybko wyjdą na plus , Chociaż zawsze się zastanawiałem na czym oni zarabiają skoro nie biorą prowizji za obrót akcjami
Bowiem.mialem do ceny 8,5 zł trochę żałowałem że za szybko go sprzedałem ale nigdy nie trafi się na samą górkę.
O NWAI walczyłeś jak prawdziwy lew.masz mój szacunek za to szkoda, że Twoje pierwsze wpisy o kasie z komunii były bezsensowne ale gdy człowiek jest tutaj dłuższy czas to sam zauważyłem że spada w schematy
Pozdrawiam i dobrych interesów życzę
PS
Szkoda dla Ciebie czasu na tym warzywniaku