to że jest mały i zainwestowałem 30 złociszy w zabezpieczenie przed ciążą z eex nic nie dało, bo pękło ... bo prezes ogłosił wycofanie z emisji dla inwestora a ja myślałem że to miała być inwestorka . dlatego grzałem rurę ... nic nie pomogło, ale dlaczego ? jestem pewien że wpisy na forum odmienią mój los bielskiego trupa giełdowego. pomóżcie kochani adamsowie czy badziewiaki proszę wiem że jestem tu nowy ale dlaczego tak ostro i bez całowania ?
Wystarczy, że dzięki mojemu trollowaniu urośnie 100 % to se zarobię na Golfa trójkę. I to bez krwistego kloca na tylnym siedzeniu. Jadymy na 6,30! Dalej eko, rakieta startują, nie zostań na peronie!
Golf 3 niezły, mam takiego w dieslu.Jak coś,oddam to tobie po dobrej cenie, jak zarobisz.Ja zmienię sobie też na trójkę, ale szarpne się na benzynę.Moze już w sierpniu 4zl.Jedziemy
Ja też troluję na wzrosty i zauważyłem, że perełka rośnie 1 grosz. W tym tempie, bede mógł za 1,5 roku kupić pierwszą podgrzewaną latrynę wraz z zestawem do skrobania brązu!
Urośnie, ale ujemnie w kierunku 2,40 zł. Choć dzisiaj zbierali, to jednak niewidocznie. Ani chybi, przydadzą się skrobaczki do brązowizny, bo samo nie odpadnie z ud i dużych palców u stóp.